Haberler

Petrolspor, Küme Düşmeye Doğru Gidiyor

Güncelleme:

Büyük umutlarla lige start veren, ancak istenilen başarıyı yakalayamayan Petrolspor A.Ş., düşme safhasına girdi.

Bu sezon özellikle sahasında aldığı başarısız sonuçlarla dikkat çeken Kırmızı-Beyazlılar, sahasında Bursa Nilüferspor'a da yenilerek hayal kırıklığı yarattı.

Haftaiçinde Yarasalar Taraftar grubunun desteğini çekmesinin ardından karşılaşmayı az sayıda kişi izledi.

Petrolspor aldığı mağlubiyetle bir basamak geriledi. Maçı hızlı başlayan Petrolspor, 20. Dakikada gole yaklaştı.

Can Morgül'ün ortasında Akif kötü vurunca, takımını golden etti. karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Maçın başından beri kontrollü oynayan ve kontrataklarla etkili olmaya çalışan konuk ekip Bursa Nilüfersporlu Semih, kaleci Bekir ile baş başa kaldı, vuruşunda keleci başarılıydı.

51. Dakikada Sabahattin'in ortasında Emin Yalın kafayı vurdu, kaleci Bahadır son anda çıkardı.

60. Dakikada bu kez konuk ekip adına Mehmet fırsattan yararlanamadı. Nadir ataklar geliştiren konuk Bursa ekibi, 84. Dakikada öne geçti.

Bu dakikada Mazlum cezasahasına girmeden vurdu ve top filelerle buluştu: 0-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Petrolspor aldığı mağlubiyetle taraftarlarını yine üzdü.

Oldukça sert geçen karşılaşmada maçın orta hakemi Yakup Bakır, 10 kez sarı kartına başvurdu. Petrolspor'dan 6, Bursa Nilüferspor'dan ise 4 oyuncu sarı kart gördü.

Maçın ardından 16 Mayıs stadı çevresinde gerginlik yaşandı. Polis olaylara gazla müdahale etti.

Kaynak: Temsilci / Spor

Bursa Nilüferspor Yerel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title