Haberler

Petrolspor, İstanbulspor'a 1-0 Yenildi

Güncelleme:

3.Lig 2.Grup Batman temsilcisi Petrolspor, kendi evinde oynadığı İstanbulspor maçında 1-0 mağlup oldu.

Petrolspor, kendi evinde ağırladığı İstanbulspor'a 1-0 mağlup oldu.

Özellikle sezonun ikinci yarasında aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri çeken Petrolspor, sahasında oynadığı İstanbulspor maçında seriyi bozdu.

İkinci yarıda oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak İstanbulspor maçına çıkan evsahibi ekip, beklemediği bir yenilgi aldı.

Petrolspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçı kulüp yöneticileri izledi.

Çok sayıda taraftar ise stad çevresindeki inşaat ve binaların çatılarına çıkarak maçı izledi.

Seyircisiz maçın ilk yarısı kalitesiz ve zevksiz geçerken, ikinci yarıya biraz daha atak başlayan taraf evsahibi Petrolspor oldu.

48. Dakikada gelişen atakta yapılan ortapya Reha iyi yükselemedi ve ardından 58. Dakikada ise Eser'in sert şutu kalecide kaldı.

Nadir kontrataklarla Petrolspor kalesine gelen konuk ekip İstanbulspor, 68. Dakikada öne geçen golü buldu.

10 dakika önce oyuna giren Bilal, Petrolspor ceza sahasında oluşan karambolda topa dokunan isim oldu ve meşin yuvarlak filelerle buluştu: 0-1.

Beraberlik golü için İstanbul kalesine yüklenen Petrolspor, defansında açıklar verdi. Bu dakikalarda tehlikeli ataklar geliştiren konuk ekip, farkı kaçırdı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Petrolspor 5 hafta aradan sonra yenilgi ile tanıştı.

Kaynak: Temsilci / Spor

İstanbulspor Batman Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title