Haberler

Petrolspor Güreş Takımından Önemli Bir Başarı Daha

Güncelleme:

Kırıkkale'de yapılan Türkiye yıldız erkekler serbest güreş müsabakalarında Petrolsporlu güreşçiler, önemli derece elde ettiler.

Petrolspor'lu güreşçilerin başarısı

13-15 Mart tarihleri arasında Kırıkkale'de yapılan Türkiye yıldız erkekler serbest güreş müsabakalarında Petrolsporlu güreşçiler aldıkları şampiyonluklarla turnuvaya damga vurdu.

42 kiloda Doğan Kara birinci olurken, 48 kiloda Şehmus Kaplan ikinci, 50 kiloda Mehmet Çiftçi ve Hüseyin Ertekin ise 3'cülüğü elde ettiler.

Kırıkkale'de yapılan güreş müsabakalar büyük ilgi gördü. Turnuvada takım halinde 1. olan Petrolspor güreş takımı ayakta alkışlandı.

Öte yandan Niğde ili ile eş zamanlı olarak yapılan grekoromen grup şampiyonasında Muhammed Acar 42 kiloda 1. olurken 46 kiloda Emre Tuncer ise 3. oldu.

Son yıllarda uluslararası güreş müsabakalarında birçok başarıya imza atan Petrolspor güreş takımının aldıkları başarıların tesadüfü olmadığını belirten TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, "Son yıllarda çalışma arkadaşlarımız ile birlikte yaptığımız planlı ve programlı çalışmanın semeresini alıyoruz amacımız sosyal projeler kapsamında Batmanlı sporcu kardeşlerimizi sağlıklı, ahlaklı, zeki birer birey olarak topluma kazandırmaktı bize bu başarıları yaşatan yönetici, teknik heyet ve sporcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Mehmet Çiftçi doğan kara Kırıkkale Türkiye Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title