Haberler

Petrolspor'da Galibiyet Sevinci Sürüyor

Güncelleme:

Petrolspor Kulübü Başkanı Aydın Gülmez, Lider Kastamonuspor galibiyeti ile ilgili teşekkür mesajı yayınladı

Başkan Gülmez'den teşekkür

Petrolspor AŞ yönetim kurulu Başkanı Aydın Gülmez, grup lideri Kastamonuspor'u sahasında 3-1 mağlup eden futbolcuları, teknik heyeti ve takıma 90 dakika destek veren herkese teşekkür etti.

Başkan Aydın Gülmez, yaptığı açıklamada, "Cumartesi günü oynadığımız Kastamonuspor karşılaşmasında takımımıza ve bizlere verdikleri destekten dolayı başta milletvekili M. Ali Aslan'a, Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir'e, Eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan'a ve TP Bölge Müdürü Gökhan Akın'a teşekkür ederim. Böyle önemli bir karşılaşmada bizleri yalnız bırakmamaları bize manevi destekleri çok önemliydi. Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği müddetçe Petrolspor hedeflediği yere mutlaka gelecektir" dedi.

TARAFTARLARA ÖZEL TEŞEKKÜR

"Aşkla tribüne gelen, her şart altında takımını alkışlayan vefakâr her bir Petrolspor taraftarına şükranlarımızı sunarız" diyen Başkan Aydın Gülmez, "her maçta olduğu gibi Kastamonuspor karşılaşmasında da taraftarlarımız centilmenlik çerçevesinde verdiği destek bizlere güç katmıştır. Büyük Petrolspor taraftarına başarı coşkusunu yaşatmak istiyoruz. Bundan sonra Batman'da oynayacağımız her karşılaşmada tribünlerin dolu olması başarıya giden yolda en büyük etkenlerden bir tanesi olacaktır. Bir kez daha taraftarımıza bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyor nice maçlarda bu coşkuyu yaşamayı temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Temsilci / Spor

Batman Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title