Haberler

Petrolspor, Çorlu'ya Yenildi.

Güncelleme:

Batman Petrolspor Basketbol takımı, deplasman'da karşılaştığı Çorlu spora 78-89'luk skor ile mağlup olarak Batman'a döndü.

Türkiye 3.lig 1. gurupta mücadele eden Batman Petrol spor Basketbol takımı, deplasman'da karşılaştığı Çorlu spora 78-89'luk skor ile mağlup olarak Batman'a döndü.

Çorlu İlçe kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmaya ilgi büyüktü. Karşılaşmanın ilk dakikalarında oyuna hızlı başlayan ev sahibi Çorlu spor attığı 3 sayılık atışlar ile oyuna ağırlığını koydu.

Maçın ilerleyen periyotlarında dengeyi yakaladıklarını belirten Petrolspor Basketbol Antrenörü Aydın Demirboğa, "Çok iyi oynamamıza rağmen rakibimizi yenemedik. Çorlu sporu tebrik ediyorum. Trakya deplasmanında bize her türlü ilgi ve alakayı esirgemeyen TPAO Trakya Bölge müdürü Murat Hacıhaliloğlu ve eski Petrolspor yöneticisi Oğuzhan Öney ve tüm TPAO çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.Öte yandan Kırmızı-Beyazlı ekip bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul Işıkspor ile karşılaşıyor.

Kaynak: Temsilci / Spor

Batman Petrolspor Trakya Bölgesi Türkiye Çorlu Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title