Haberler

Petrolspor Alt Yapısından Yetişen Sporcular Şampiyon Oluyor

Güncelleme:

TPAO bünyesindeki Petrol spor takımları alt yapılarından yetişen sporcular, çeşitli dallarda şampiyonluklar elde ettiler.

Futboldan atletizme, masa tenisinden basketbola bir çok spor dalında sporcu yetiştiren Petrolspor'un memleket için bir şans olduğunu belirten TPAO Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi Besim Şişman, son yıllarda Petrolspor alt yapısından Türkiye ve dünya şampiyonlarının çıkmasının sevindirici olduğunu belirtti.

Şişman "Yarının teminatı olan Batmanlı sporcu kardeşlerimin Petrolspor forması altında başarılı olmaları bizi gururlandırdı. Biz Türkiye Petrolleri olarak sosyal projeler kapsamında sporcu kardeşlerimize tüm desteğimiz devam edecek. Petrolspor'un alt yapısında şuanda binin üzerinde sporcu bulunuyor. Önümüzdeki günlerde gerek Türkiye şampiyonu olan sporcular gerekse de Sivas ilinde yapılan Türkiye güreş şampiyonasında başarılı sonuçlar alarak Türkiye güreş birinci ligine çıkan sporcu kardeşlerimle bir araya geleceğim. Bize ve tüm Batman halkına bu başarıları yaşatan çalışma arkadaşım Kulüp Başkanı Gökhan Akın, Petrolsporlu yöneticiler, teknik heyet ve sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title