Haberler

Petrolspor'a Ceza

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta 16 Mayıs Şehir stadında oynanan Bursa Nilüferspor maçında Taraftarların neden olduğu saha olaylara ceza kesildi.

Batmanda oynanan Bursa Nilüferspor maçında Taraftarların neden olduğu saha olayları ve Petrolsporlu futbolcuların takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Petrolspor kulübüne iki maç seyircisiz oynama cezası verildi.

PFDK'nın son toplantısında alınan karar gereğince, "Batman Petrolspor A.Ş.'nin, 07.12.2014 tarihinde oynanan Batman Petrolspor - Bursa Nilüferspor A.Ş. Spor Toto 3. Lig 1. Grup müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Batman Petrolspor A.Ş.'nin taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve Bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Batman Petrolspor A.Ş.'nin takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Bin 200 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.

Böylece Petrolspor önümüzdeki hafta sahasında oynayacağı Sebat Proje Trabzon Akçaabat ve ertelenen8 Ankara Adliyespor maçlarını seyircisiz oynayacak.

Kaynak: Temsilci / Spor

Batman Petrolspor Bursa Nilüferspor Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title