Haberler

Petrol Ofisi ve Man Türkiye Yeniden El Sıkıştı

Petrol Ofisi, Türkiye'nin ve Avrupa'nın Sayılı Kamyon ve Otobüs Üreticilerinden Man Türkiye ile Stratejik İşbirliği Anlaşmasını Yeniledi. Buna Göre 3 Yıl Boyunca Man Türkiye'nin Üreteceği Araçların İlk Dolum Madeni Yağı, Petrol Ofisi'nin Ürünü Maximus Olacak.

Petrol Ofisi, Türkiye'nin ve Avrupa'nın sayılı kamyon ve otobüs üreticilerinden MAN Türkiye ile stratejik işbirliği anlaşmasını yeniledi. Buna göre 3 yıl boyunca MAN Türkiye'nin üreteceği araçların ilk dolum madeni yağı, Petrol Ofisi'nin ürünü Maximus olacak.

Petrol Ofisi'nden yapılan açıklamada şirketin, kamyon ve otobüs üretiminde Avrupa'nın sayılı firmaları arasında yer alan MAN Türkiye A.Ş. ile uzun yıllardır devam eden madeni yağ ilk dolum ve akaryakıt tedariği ile ilgili stratejik işbirliğini, önümüzdeki dönemde de sürdürmek amacıyla yeni bir anlaşma imzaladığı kaydedildi. Yapılan 3 yıllık anlaşmaya göre MAN Türkiye, Ankara fabrikası ve İstanbul merkez servisinde, Petrol Ofisi'nin akıllı yağ teknolojisiyle ürettiği Maximus madeni yağ çeşitlerini

kullanmaya devam edecek. Petrol Ofisi A.Ş. ve MAN Türkiye, ortak geliştirecekleri projeler ile hizmet kalite standartlarını en üst seviyede tutacak ve müşteri memnuniyetini maksimuma çıkaracak çalışmalar yapmayı da hedefliyor.

Ağır ticari ve dizel araçlara yönelik madeni yağlarını Maximus markası altında toplayan Petrol Ofisi, ürünlerini Türkiye genelindeki 3 bin 300 istasyonunda ve madeni yağ satış noktasında tüketicisinin hizmetine sunuyor. Petrol Ofisi, Türk Cumhuriyetleri başta olmak üzere, toplam 21 ülkeye ihracat yapıyor.

(SŞ-SŞ-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title