Haberler

Petrol İş'den Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz'a Ziyaret

Güncelleme:

Petrol İş Sendikası'nın yeni Aliağa Şube yönetimi Aliağa belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz'u ziyaret etti.

Aliağa'da Tüpraş, Petkim, Star Rafinerisi işyerlerinde çalışan yaklaşık 3200 işçinin örgütlü olduğu Petrol İş Sendikası'nın yeni Aliağa Şube yönetimi Aliağa belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz'u ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye'deki çalışma yaşamına ilişkin gelişmeler ele alındı. Başkan Oğuz, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti.

PETROL İŞ YÖNETİMİNDEN BAŞKAN OĞUZ'A ZİYARET

PETROL-İŞ Aliağa Şubesinin 14 Aralıkta yapılan 9. Olağan Kongresinde Yönetime seçilen Başkan Ahmet Oktay ve yönetim kurulu Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz'u makamında ziyaret etti. Başkan Ahmet Oktay, Başkan yardımcıları Menderes Akdağ, Mevlüt Çınar ve Denetim Kurulu üyesi Ecevit Yılmaz Sıcak bir atmosferde geçen ziyarette Başkan Oğuz ile Aliağa ve Türkiye'deki sendikal gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Petrol İş Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay, 14 Aralıkta göreve geldiklerini belirterek, Aliağa'da ve Türkiye'de sendikal hareketin güçlendirilmesi için tüm emekçiler ve kurumlarla omuz omuza mücadele vereceklerini ifade etti.

BAŞKAN OĞUZ: "HER ZAMAN PETROL İŞ İLE BİRLİKTE, DİĞER SENDİKALARIMIZLA BİRLİKTEYİZ"

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Oktay ve yönetim kuruluna Şube yönetimine seçilmelerinden dolayı tebrik ederek başarı dileklerini sundu.

Aliağa'nın emek yoğunluklu bir sanayi kenti olduğunu belirten Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, sendikalaşmanın önemine işaret etti. Petrol İş Şube yönetiminin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Oğuz, "Petrol İş, Aliağa'da en geniş tabana sahip sendikal bir kurum. Sadece Aliağa değil, Türkiye emek hareketine, sendikal harekette iz bırakmış, önemli mücadeleler vermiş bir sendika. Her zaman Petrol İş ile birlikte, diğer sendikal örgütlerimizle birlikteyiz. Hepimiz emekten adaletten, özgürlükten yana tarafız. Sayın Şube Başkanı Ahmet Oktay ve Yönetim Kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum." Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Turgut Oğuz Ahmet Oktay Türkiye Aliağa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title