Haberler

    Peter Schmeichel: Ibrahimovic Manchester United'da Oynamak İçin Doğmuş

    Geçtiğimiz yaz adı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile anılan Zlatan Ibrahimovic, kulübü PSG'de kalmayı tercih etmişti.

    Son dönemde Fransa hakkında yaptığı sivri dilli açıklamalarla ülkede eleştiri oklarının hedefi olan İsveçli süperyıldızın başka bir takıma transferi tekrar gündeme geldi. Sezon sonunda PSG'den ayrılma ihtimali artan Ibrahimovic için ciddi adaylardan biri de, Falcao'dan istediği verimi alamayan Manchester United.

    Kırmızı Şeytanlar'ın efsane kalecisi Peter Schmeichel, Ibrahimovic'in Manchester United için ideal bir transfer olacağını iddiasını şu sözlerle dile getirdi:

    "Geçen yaz söylentiler çıktığında da söylemiştim. Zlatan Manchester United için biçilmiş kaftan. Adeta burada oynamak için doğmuş. Eric Cantona Leeds'te veya Fransız kulüplerinde oynarken neden burada olduğu kadar iyi değildi? Manchester United'ın farkı oyunculara özgürlük tanıyan bir kulüp olması. Kimse sizin nasıl biri olduğunuzla ilgilenmiyor. Önemli olan tek şey sahada ne yaptığınız."

    PSG ile gelecek sezon sonuna kadar kontratı bulunan Ibrahimovic, Fransız ekibiyle çıktığı 122 maçta 99 gol atarak müthiş bir performans sergiledi. Futbol dünyasının aykırı kişiliklerinden biri olan 33 yaşındaki oyuncu, daha önce Ajax, Barcelona, Milan, Juventus ve Inter formaları da giymişti.

    İLGİLİ:

    Zlatan Ibrahimovic'e ceza kapıda

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manchester United Peter Schmeichel Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title