Haberler

Petekkaya Köyü Taziye Evi Temeli Atıldı

Diyarbakır’ın Çermik ilçesi Petekkaya köyüne ikinci taziye evi temeli düzenlenen törenle atıldı.

Diyarbakır'ın Çermik ilçesi Petekkaya köyüne ikinci taziye evi temeli düzenlenen törenle atıldı.

Temel atma törenine Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Sehit Kahya, AK Parti ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Temel atma töreninde bir konuşma yapan Petekkaya köyü muhtarı Hacı Kılıç, Çermik Belediyesi'nden almış oldukları her türlü hizmetler nedeniyle Başkan Şehmus Karamahmetoğlu ile AK Parti İlçe Başkanı Sehit Kaya'ya teşekkür etti.

Çermik Belediyesi olarak 77 köy ve 40 mezranın tamamına hizmet vermeye çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, göreve geldiği günden beri ilçe merkezi ve köylere hizmet götürdüklerini belirterek, bugün de Petekkaya köyüne 300 metrekarelik alan içinde yemekhanesi ve levazımatı olan taziye evinin temelini attıklarını söyledi. Başkan Karamehmetoğlu, "Kısa bir sürede açılışını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Büyükşehir belediyemiz, AK Parti milletvekillerimiz ve ilçe teşkilatımızla uyum içerisinde Çermik'e layık hizmetler yapacağız" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Sehit Kaya, temelini attıkları taziye evinin Petekkaya köyüne hayırlı olması temennisinde bulundu. Kaya, AK Parti olarak halka hizmeti hakka hizmet olarak gördüklerini ve bu ilke doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır AK Parti Çermik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title