Haberler

Petek Ertüre'ye Doğum Hediyesi 600 Bin Liralık Yüzük

Ali Ağaoğlu, 5.

Aile bireylerine yaptığı jestler ve aldığı hediyelerle sık sık gündeme gelen Ali Ağaoğlu, bu kez sevgilisi Petek Ertüre için servet harcadı. Ağaoğlu'nun 5. çocuğu Ali Ege'nin annesi Ertüre, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı.

Keyifli halleri ve şıklığıyla dikkatleri üzerine çeken Ertüre'nin parmağındaki yüzük de gözlerden kaçmadı. Ertüre'nin 8 karatlık pırlanta taşlarla süslü yüzüğünün, Ali Ağaoğlu tarafından kendisine doğum hediyesi olarak verildiği öğrenildi.

ÖNCEKİ ARMAĞAN VIP MİNİBÜS

Gösterişli yüzüğün fiyatının ise yaklaşık 600 bin lira olduğu tahmin ediliyor. Ali Ağaoğlu, daha önce de Petek Ertüre'ye doğum jesti olarak 300 bin liralık VIP minibüs hediye etmişti. Birlikte olduğu günden beri Petek Ertüre'ye her doğum gününde de pahalı armağanlar veren Ali Ağaoğlu'nun son hediyesi de Ertüre'yi çok mutlu etti. Petek Ertüre'nin 600 bin liralık pırlanta yüzüğünü gazetecilerin objektiflerine poz verirken gururla göstermesi de gözden kaçmadı.

Kaynak: Takvim

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Petek Ertüre Ali Ağaoğlu Ali Ege Bebek Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title