Haberler

Petek Dinçöz'ün Reklamlarında Oynadığı Ünlü İnşaat Firmasına Operasyon!

Güncelleme:

İstanbul Polisi, şarkıcı Petek Dinçöz'ün tanıtım yüzü olduğu ünlü bir inşaat firmasına operasyon düzenlendi. Maket üzerinden dolandırıldıklarını iddia eden 800 vatandaş firmadan şikayetçi.

Ünlü bir inşaat firması Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Tuzla'da dev proje adı altında lüks daireler yapılacağı iddiasıyla ünlü sanatçı Petek Dinçöz'le anlaştı. Reklam filmleri ile dairelerin satışları başlatıldı. Maket üzerinden yüzlerce daire satıldı.

ORTADA EV FİLAN YOK

Teslim tarihi gelince ortada ne ev vardı nede inşaat. Firma mağdurları 800 kişi Büyükçekmece Adliyesi önünde toplanarak protesto gösterilerinde bulundu. Şikâyetler üzerine savcılık soruşturma başlattı. İstanbul Mali Şube Ekonomi Suçlarla Mücadele Şubesi soruşturmayı derinleştirdi. İnşaat firması ile ilgili çalışma başlatıldı. 800 mağdur tek tek dinlendi. Mali polis satışların maket üzerinden yapıldığını tespit etti.

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Mali polis 6 ilçede 22 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. İnşaat firması sahipleri ve arsa sahiplerinin de aralarında bulunduğu 18 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda da 2 adet silah ele geçirildi. (Kaynak:Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Büyükçekmece Petek Dinçöz Beylikdüzü İstanbul 3. Sayfa Emlak Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (5)

Ali BALTASIBÜYÜK:

Bu kıza hastayım abi.

3
1
yanıtYanıtla
elif:

firmanın ismi makrom yapı dır arkadaşlar bilginiz olsun. .

3
0
yanıtYanıtla
hakan:

Petek Dinçöz nerden bilebilir o parasını aldı. ki eki kocası vardı bu işi aldığında. karalamak çok kolaybizim millette

2
1
yanıtYanıtla
erdal:

ceza verin firmaya artvine 10 apartman diksin

1
0
yanıtYanıtla
................:

reklama hayır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title