Haberler

Peşmerge Güçleri ile Haşdi Şabi Anlaştı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Peşmerge ile Haşdi Şabi yetkililerinin basın açıklaması- Haşdi Şabi Türkmen Tugayı Komutanı Yılmaz Naccar'ın açıklaması- KYB Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Kürt heyeti sorumlusu Adnan Heme'nin açıklaması- Bedir Tugayları Tuzhurmatu Sorumlusu Muhammed Beyati Irak'ın Salahaddin vilayetine bağlı Tuzhurmatu ilçesinde Peşmerge güçleri ile Haşdi Şabi'nin 8 madde üzerinde anlaşmaya vardığı bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Peşmerge ile Haşdi Şabi yetkililerinin basın açıklaması- Haşdi Şabi Türkmen Tugayı Komutanı Yılmaz Naccar'ın açıklaması- KYB Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Kürt heyeti sorumlusu Adnan Heme'nin açıklaması- Bedir Tugayları Tuzhurmatu Sorumlusu Muhammed Beyati Irak'ın Salahaddin vilayetine bağlı Tuzhurmatu ilçesinde Peşmerge güçleri ile Haşdi Şabi'nin 8 madde üzerinde anlaşmaya vardığı bildirildi. Peşmerge ile Haşdi Şabi arasındaki anlaşma Tuzhurmatu'daki Bedir Tugayları Karargahı'nda düzenlenen bir basın toplantısıyla duyuruldu.

Kaynak: AA / Güncel

Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title