Haberler

Pervin Buldan, Tahir Elçi'nin Ölümüne İsyan Etti: Lanet Olsun

Güncelleme:

HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, Diyarbakır'da çıkan çatışmada hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi için "Lanet olsun" diyerek isyan etti.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde düzenlenen basın açıklamasının ardından terör örgütü mensuplarınca ateş açılması sonucu çıkan çatışmada, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi hayatını kaybetmesinden sonra Pervin Buldan, "Şimdi hep birlikte 'keşke tutuklansaydı, cezaevinde olsaydı mı' diyeceğiz. Lanet olsun" diyerek isyan etti.

"LANET OLSUN"

HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, resmi Twitter hesabından "Tahir Elçi'yi kaybetmenin büyük üzüntü ve acısını yaşıyoruz. Şimdi hep birlikte 'keşke tutuklansaydı, cezaevinde olsaydı mı' diyeceğiz. Lanet olsun" ifadelerini kullanarak üzüntüsünü dile getirdi.

HDP: ALÇAKÇA KATLETTİLER

Tahir Elçi'nin öldürülmesiyle ilgili HDP'nin resmi Twitter hesabından ise "Hukuku katledenler, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'yi alçakça katlettiler! PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ!" şeklinde tweet atıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Pervin Buldan Tahir Elçi Diyarbakır Twitter Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (137)

Zaza2323Mobil-IOS:

Şehit polisime Rabbim rahmet eylesin gerisinin ne olduğu belli zaten

68
36
yanıtYanıtla
Natdes:

Size ve sizin gibilere lanet olsun adi yaratiklar, idam gelsin bunlari ipe serilmis gormek istiyoruz

74
24
yanıtYanıtla
ADIYAMANLI:

Hem kendileri vuruyor hemde isyan ediyorlar vuran zaten Pkk.

83
8
yanıtYanıtla
MALATYALI:

POLİSİMİZE RAHMET DİLİYORUM DİĞER ŞAHIS ARADIĞINI BULMUŞ. .

50
37
yanıtYanıtla
polisimiz olmus bunlar soytariyi konusuyorMobil:

katil hdp

69
18
yanıtYanıtla
d bakırlı:

kardeşlerim bunlar hiçkimseye fayda saglamaz güneydogu ajan kaynıyor yılan ile oturanı yılan sokar pkk kürt düşmanıdır

71
12
yanıtYanıtla
Antepli-Gazi:

Su testisi su yolunda kirildi. Bak korudugun pkk/hdp sana ne yapti Sehit polisimize Allahtan rahmet dilerim.

68
12
yanıtYanıtla
ilyas:

şehit olan polisimize allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum gerisi zaten normal rutin olaylar

63
17
yanıtYanıtla
urfa:

bence çok yakın mesafeden planlı bir şekilde ateş edip öldürüldü. yani devlet işi bu

6
71
yanıtYanıtla
VATAN:

olay çok basit sizce elçiyi kim öldürdü?cevabı da akplilerdir

20
53
yanıtYanıtla
Tüm 137 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title