Haberler

Pervin Buldan, Polisle Öcalan Posteri Yüzünden Tartıştı

Güncelleme:

HDP Grup Başkanvekili ve Iğdır milletvekili Pervin Buldan, PKK lideri Abdullah Öcalan'ın posteri yüzünden polisle tartıştı.

HDP Grup Başkanvekili ve Iğdır Milletvekili Pervin Buldan, PKK lideri Abdullah Öcalan'ın posteri yüzünden polisle tartışmaya girdi. Pervin Buldan, "Ben Öcalan'la görüşüyorum, siz pankartın açılmasına izin vermiyorsunuz" dedi.

"BEN ÖCALAN'LA GÖRÜŞÜYORUM"

Zübeyde Hanım Bulvarı'nda Özgür Kadınlar Kongresi tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mitingine katılan Pervin Buldan, konuşmak için sahneye çıkmak isterken polisle arasında pankart gerginliği oldu. Üzerinde Abdullah Öcalan ile şimdiye kadar ölen kadın militanların fotoğraflarının bulunduğu pankartı almak isteyen polis ile partililer arasında gerginlik yaşandı. Buna müdahale eden Pervin Buldan, "Bu pankart yasak değildir. Ben Öcalan'la görüşüyorum. Sen pankartın açılmasına izin vermiyorsun" diyerek pankartı geri aldı.

"ÖZGÜRLÜK ASLINDA BUDUR"

Pervin Buldan, Abdullah Öcalan ile 3 gün önce görüştüklerini ve verdiği mesajda, "Bugün müzakere sürecinde kadınlar masada oturuyorsa en büyük gelişme, en büyük özgürlük aslında budur" diye konuştuğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Öcalan Pervin Buldan Iğdır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (165)

Naber ŞakirmobilWeb@haberler.com:

Aynı bayrağa kan döken dedelerimizin torunlarını katletiniz , işkence ettiniz , topraklarından sürdünüz, Kürtçe konuştu diye mahkemelerinizde süründürdünüz. Karakola giden babalarımızın , kardeşlerimizin bir mezarı bile yok.Pkk olmasada bu insanlar elbet bunun hesabını soracaktı...Ha ona rağmen bir çözüm sürecini yürütüyorsak insanlıgımızdan yaptık bunu seve seve kabul edersiniz.yoksa .....

85
289
yanıtYanıtla
.Mobil-IOS:

Bayrakmı güldürmeyin bir bayrak var ayyıldız

182
52
yanıtYanıtla
emir:

öcalan bir liderdir vede bunu bütün dünya liderleri kabül ediyor. sadece faşistler kabül etmiyor çokta tınnn:))

35
198
yanıtYanıtla
Mustafa KemalMobil-ANDROID:

O apo'nun da, adam yokluğunda adam yerine konan hdplilerin de sonu idam olacak. hepinizin kökü kazınacak, polise söylediğiniz her kelime için ayaklarına kapanacaksınız, öldürülmek için yalvaracaksınız. bakın bakalım kalleşce arkadan vurmak nasıl oluyo.

112
84
yanıtYanıtla
CanMobil-IOS:

Bu hain ığdırlı değil ığdırda pkkya yer yok

49
63
yanıtYanıtla
Naber ŞakirmobilWeb@haberler.com:

Tavuk döner şap döner , gün gelir hesap döner gardaş. Kürt diye yok etmeye çalıştığınız mazlum insanların torunları hesap soruyo şimdi.

64
47
yanıtYanıtla
mırıttin:

apo türkiyenin bölündüğünü göremeden geberir inşaallah

39
46
yanıtYanıtla
BOZKURT 1453000001993Mobil-ANDROID:

bunlara bu firsati verenler bebek katiline destek verende ayni akibete ugrasin

33
47
yanıtYanıtla
turkmobilWeb@haberler.com:

Kürtlere lafim yok ama boluculerle anlaşma zor. Adamlar kacakcilik ve uyuşturucudan kazanıyor birakirlar mi sizce...

32
42
yanıtYanıtla
TiT:

hey gigi igdir , hey. . . sennin yerli azeri halk oralara kürtleri doldurup ve arsa satarsa sonucu böyle olur . . sadece igdir deyil heryer kürt istilasina ugramis ! en az 5 cocuk yaparak yakin gelecekte ülkenin hepsine el koyacaklar. O sebepten ayrilmak istemiyorlar bunu iyi bilin .

66
4
yanıtYanıtla
Tüm 165 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title