Haberler

Pervari'de Kosgeb Destekli İki İşletme Açıldı

Siirt'in Pervari ilçesinde Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından açılan girişimcilik eğitimi sonunda iki kursiyere işyeri kuruldu.

KOSGEB ve Pervari Kaymakamlığı işbirliği ile ilçede düzenlenen kursta başarılı olan Maruf Özmen ve Mehmet Acar adlı girişimcilere işyerleri, İlçe Kaymakamı Murat Kahraman ve KOSGEB İl Müdürü Ömer Erkılıç'ın katılımıyla düzenlenen törenle açıldı. Açılış töreninde konuşan Kaymakam Kahraman, KOSGEB desteklerinden faydalanarak, kurulan işletmelerden ötürü mutlu olduklarını, ilçe ekonomisine katkı sağlayacak her yeni işletmenin hizmete girmesi, ticari yaşamına başlamasında ilçe kaymakamlığı olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

KOSGEB Siirt Müdürü Ömer Erkılıç ise, açılışları gerçekleşen iki işletmeden birinin yıllardır tutkusu olan fotoğrafçılık sektörünü KOSGEB'ten aldığı destekle ticarete dönüştürdüğünü, bir diğer girişimcinin ise market kurduğunu dile getirdi - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Acar Pervari Kosgeb Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title