Haberler

Pervari'de Eğitim Sokağında Sağlık Eğitimi Verildi

Siirt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Pervari İlçesi’nde “Eğitim Sokağı” kurarak, sağlık hizmeti verildi.

Siirt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Pervari İlçesi'nde "Eğitim Sokağı" kurarak, sağlık hizmeti verildi.

Siirt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin sağlık düzeyinin yükseltilmesi,korunması, geliştirilmesi ve daha sağlıklı bir nesil yetiştirebilmek amacıyla hizmete açılan Eğitim Sokağı'nda 9 branşta sağlık hizmeti verildi.

Türkiye'de ilk kez bir eğitim sokağı yaptırılarak hizmete girdiğini belirten Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Muhammed Doğan, projeyle bireyleri hastalıklar konusunda bilgilendirmeyi amaçladıklarını söyledi.Doğan, "Bu kapsamda eğitim sokağının ilk adresi Pervari ilçesi oldu. Pervari ilçe meydanında kurulan Eğitim sokağında 9 branşta uzmanlar tarafından eğitimler verildi. Organ Bağışı, El Hijyeni, Erken Yaşta Yapılan Evliliklerin Sakıncaları, KOAH, Emzirme Danışmanlığı, Ağız ve Diş sağlığı, Diyabet, Kanser Erken Teşhis Tarama ve Zoonotik Hastalıklar konularında eğitimler verildi," dedi.

Pervari ilçe halkının ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği 'Eğitim Sokağı'nı Pervari Kaymakamı Murat Kahraman ziyaret etti. İl Sağlık müdürü Dr. Serkan Aslan'da Eğitim Sokağı çalışmalarının diğer ilçelerde de devam edeceğini söyledi.

Pervari Kaymakamı Murat Kahraman ise yaptığı açıklamada "Her şeyin başı eğitimdir, bu nedenle ilçemizde yapılan bu eğitim çalışmaları nedeniyle Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve İl Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum" dedi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pervari Türkiye Siirt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title