Haberler

Pervane'de 1 Arsa Satıldı

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait Pervane Mahallesi'nde bulunan 4 adet konut alanı arsasının satışı için ihale düzenlendi.

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait Pervane Mahallesi'nde bulunan 4 adet konut alanı arsasının satışı için ihale düzenlendi. İhale sonunda arsalardan birinin satışı gerçekleşti. İhaleden 3 milyon 125 bin TL gelir elde edildi.

Belediye Encümen Salonu'nda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye; Hobi Çiftlik Evleri LTD Şti, Güneş Beton AŞ, Özyağmur İnşaat Sanayi ve Ticaret, Akansu Ticaret AŞ, Ziya Durak ve ortakları ile Mevlüt Özdemir ve ortakları olmak üzere 6 istekli katıldı.

İhale sonunda sadece

2969 m2'lik 1 parsel numaralı arsanın satışı gerçekleşti. 2 milyon 915 bin TL'den başlayan ihaleyi, 3 milyon 125 bin TL teklif veren Ziya Durak ve ortakları kazandı.

Öte yandan, Pervane Mahallesi'nde bulunan diğer 3 arsaya verilen teklifler, ihale komisyonunca yeterli bulunmadığından arsaların satışı yapılamadı.

(ZB)

26.12.2012 16: 14: 35

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mevlüt Özdemir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title