Haberler

Peru'da Bulunan Mumyalanmış Ceset Yeni Bir İnsan Türüne Ait Olabilir

Güncelleme:

Bir İngiliz araştırmacı, Peru'nun Nazca bölgesinde bulunan üç parmaklı mumyanın, yeni bir insan türü olabileceğini iddia etti. Mezar soyguncuları tarafından bulunan ve uzaylı olduğu iddia edilen mumyalanmış cesede yapılan DNA ve karbon testleri sonucunda cesedin 1800 yaşında olabileceği açıklandı. Cesedin yüzde 98,5 insan yüzde 1,5 ise bilinmeyen bir tür olduğu ortaya çıktı.

Peru'da Bulunan Mumyalanmış Ceset Yeni Bir İnsan Türüne Ait Olabilir

TARİH KİTAPLARI DEĞİŞEBİLİR

İngiliz araştırmacı ve belgesel yapımcısı Steve Mera, Peru'daki cesetlere erişmeyi başardı ve birkaç örnek alarak DNA testi için gönderdi. Mera, bu buluşun tarih kitaplarımızı sonsuza dek değiştirebileceğine inanıyor.

Peru'da Bulunan Mumyalanmış Ceset Yeni Bir İnsan Türüne Ait Olabilir

YENİ BİR İNSAN TÜRÜ

İnce, uzun kafası ve üç parmağıyla dikkatleri üzerine çeken mumyalanmış cesedin bir kadına ait olduğu anlaşılırken, bunun yeni ve bilinmeyen bir insan türü olma ihtimali de oldukça yüksek görülüyor.

Peru'da Bulunan Mumyalanmış Ceset Yeni Bir İnsan Türüne Ait Olabilir

HASTALIK İZİ YOK

21. Yüzyılın en önemli keşfi olabilir diyen Mera, bedenin tamamen gerçek olduğuna inanıyor. Sri Lanka'daki Genetech Laboratuvarı profesörleri de Maria'nın çok sıradışı bir DNA olduğunu doğruladı. Cesedin genlerinden bilinen herhangi bir hastalığa ait izler de bulunmadı.

Peru'da Bulunan Mumyalanmış Ceset Yeni Bir İnsan Türüne Ait Olabilir

KARABORSADA 1 MİLYON STERLİN

Cesedin uluslararası karaborsada 1 milyon sterlin fiyat etiketi olduğu ifade edildi. Araştırmacılar, cesedin 3 parmaklı olarak gösterip daha fazla ilgi çekmesini sağlamak için kemikler üzerinde oynanmış olabileceğini de sözlerine ekledi.

Peru'da Bulunan Mumyalanmış Ceset Yeni Bir İnsan Türüne Ait Olabilir

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (80)

Emel sevinç:

Mumya gibi değil alçıdan taştan yapılmış gibi inandırıcı diil

7
3
yanıtYanıtla
hallı:

dünyanın 4 bir yanından gelen profesörler inceliyorlar ve seni inandırmak gibi bir sorunları yok

yanıt12
yanıt3
yaaaheeehh:

nelabu urangutangibi ayniseye benziyor tuyleri dokulmus pkklilara benziyor gozleri zeytin burnunun farelerine benziyor

7
2
yanıtYanıtla
to:

hadi len ordan maymunun 2 parmağını kesip koşmuşlar işte mallar

5
4
yanıtYanıtla
s:

kesik izi bul . . .

yanıt1
yanıt0
makarakukarakakarakikiri:

senin bu anatomi bilgisiyle kendini insan sınıfına koymanın tek sebebi ''e herkes öyle diyo'' olmalı

yanıt0
yanıt0
EBENİZ:

GÜZEL YALAN HEYKELLAN BU

4
4
yanıtYanıtla
Büşra:

Dame to gosita oynayan uzayli buu heraldaaaa :)

8
0
yanıtYanıtla
Gız:

Büşra hangi köyden yazıyorsun?

yanıt1
yanıt0
barimese:

hiç değilse ''fake hand made real bones'' (sahte el gerçek kemiklerden üretilmiş) yazısını kaldırın da azıcık inandırıcılığınız olsun. Basbayağı sahte şeyi, gerçek gibi haber yapmaktan amacınız nedir?

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title