Haberler

Pertevniyal Lisesi'ni Sarsan Ölüm...

* İstanbul Eski Valisi Mutlu'dan kar tatili istemişti.

* İstanbul Eski Valisi Mutlu'dan kar tatili istemişti.

16 yaşındaki Yunus Emre Demirci Bakırköy Sahil Kennedy Caddesi'ni karşıdan karşıya geçmeye çalışırken turist taşıyan bir minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Pertevniyal Lisesi'ni yasa boğan ölüm güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber / Kamera: Yaşar KAÇMAZ, İstanbul DHA

Pertevniyal Lisesi 11-B sınıfı öğrencisi Yunus Emre Demirci (16), Bakırköy sahil yolunda karşıya geçerken servis minibüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay geçen cumartesi günü meydana geldi. Beraberindeki 3 arkadaşıyla Bakırköy sahile gezmeye giden Yunus Emre Demirci, 100 metre ileride üst geçit olmasına rağmen, Sahil Kennedy Caddesi'ndeki transit yoldan karşıya geçmeye çalıştı. Bu sırada turist taşıyan bir servis minibüsü Yunus Emre'ye çarptı. Metrelerce uzağa fırlayan liseli genç ağır yaralandı. O esnada yoldan geçen bir doktorun ilk müdahalesini yaptığı Yunus Emre Demirci, özel bir araçla hastaneye kaldırıldı. Ancak Yunus Emre, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza sonrası soruşturma başlatıldı.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza, sahilde bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Yunus Emre Demirci ile 3 arkadaşından önce, bir başka kişinin, aynı yerde transit yolu yan yoldan ayıran bariyerlerden atlayarak karşıya geçtiği görülüyor. Bir süre sonra Yunus Emre ve arkadaşları yolun kenarında beliriyor. Çok kısa bir süre yol kenarında bekleyen 4 arkadaş, bir anda karşıya geçmek için yola atlıyor. O esnada trafiğin yavaş aktığını fırsat bilen gençler yan yolu kolayca aşıyor. Ancak Yunus Emre'nin diğer arkadaşlarından önce transit yola koşarak adım atmasıyla, hızla gelen servis aracı liseli gence çarpıyor.

VALİ MUTLU DA CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Ölümüyle ailesini ve arkadaşlarını yasa boğan Yunus Emre için ertesi gün Zeytinburnu Merkezefendi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Liseli genci uğurlamaya gelenler arasında, eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da vardı. Mutlu'nun, kazada ölen genci, İstanbul Valisi olduğu dönemde kendisinden 'kar tatili' isteyen gençlerden biri olduğu için Twitter üzerinden tanıdığı ve mesaj gönderen diğer gençlerle birlikte Valilik'te ağırladığı ortaya çıktı.

Okul arkadaşlarınca da çok sevilen ve sosyal yönüyle tanınan Yunus Emre'nin, daha önce okulunun öğrenci meclisi başkanlığına aday olduğu öğrenildi. Bir arkadaşının kaydettiği görüntülerde, Yunus Emre ve arkadaşlarının bir alışveriş merkezinde pankart açtıkları ve bu pankartın üzerinde, "Ben sizin beni seçebilme ihtimalinizi sevdim" yazdığı görüldü.

HALA GEÇİYORLAR

Bu arada, kazanın meydana geldiği yerde hala bazı kişilerin üst geçit yerine transit yoldan karşıya geçtikleri görüldü.

Götüntü Dökümü:

------------------------

-Kaza anının güvenlik kamerası görüntüsü

-Yunus Emre'nin seçim çalışması yaptığı cep telefonu görüntüsü

-Cenaze namazından görüntüler

-Kazanın olduğu yolun ve yakındaki üst geçidin görüntüsü

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Avni Mutlu Emre Demirci Bakırköy İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title