Haberler

Pertek Feribot İskelesinde Peyzaj Çalışması

Güncelleme:

Tunceli ve Elazığ arasında önemli bir geçiş noktası olan Pertek feribot iskelesinde,belediye tarafından başlatılan peyzaj çalışmaları sürüyor.

Tunceli ve Elazığ arasında önemli bir geçiş noktası olan Pertek feribot iskelesinde, belediye tarafından başlatılan peyzaj çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü bildirildi.

Pertek Belediye başkanı Recai Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iskelenin önemli bir nokta olduğunu söyledi.

İlçenin daha modern ve yaşanılabilir görünüme kavuşturulması için planlanan çalışmaların devam ettiğini ifade eden Vural, "İlçemizi ziyaret eden ve transit geçen vatandaşların ilçemizle ilgili ilk intibasının oluştuğu feribot iskelesinde, kısa bir süre önce başlattığımız çalışmalar kapsamında modern bir tuvalet yapacağız. Yine aynı bölgede bulunan ve görüntü kirliliği yapan kullanılmayan binayı yıkıp genel bir çevre düzenlemesi yaparak güzel bir görünüme kavuşturacağız" dedi.

Vural, çalışmaların kısa bir sürede tamamlamasını hedeflediklerini belirtti. - Tunceli

Kaynak: AA / Yerel

Tunceli Elazığ Pertek Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

ASİ DERSİMLİ:

FERİBOT ÜCRETLERİ ÇOK FAZLA ÇOĞU ZAMAN ADAM GİBİ YANAŞMIYOR OTOMOBİLLER ALTI VURUYOR. FERİBOT İSKELESİNDE AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI ÇOK ZAYIF OLANLARDA SULANMIYOR. NE KADAR BETONLA BİŞEYLER YAPILMAK İSTENSEDE YEŞİLLE DESTEKLENMEDİĞİ SÜRECE BOŞ KALIR.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title