Haberler

Robin van Persie: Türkler Benimle Dalga Geçiyor

Güncelleme:

Hollanda'nın golcü oyuncusu Robin van Persie, "Fenerbahçeli arkadaşlarım benimle soyunma odasında dalga geçiyor. Sonuna kadar savaşmalıyız." dedi.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Grup Elemeleri'nde A Grubu'nda Türkiye ile üçüncülük yarışı veren Hollanda'nın yıldız ismi Van Persie, rekabete ilişkin açıklamalarda bulundu. İngiliz Daily Mirror'a konuşan Fenerbahçeli Van Persie, şunları söyledi:

"SON DAKİKAYA KADAR SAVAŞMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK"

"Türkler gruptan çıkacaklarından bir hayli eminler. Fenerbahçe'deki takım arkadaşlarım soyunma odasında şakalar yapıp benimle dalga geçiyorlar. Fakat bu ciddi bir iş ve şansımız tamamen tükenene kadar ülkem için sahada mücadele etmeye devam edeceğim. Son dakikaya kadar savaşmaktan başka çaremiz yok. Son maçımızı kazanmalı ve Türkiye'nin hata yapmasını beklemeliyiz."

Hollanda, grupta oynayacağı son maçında Çek Cumhuriyeti'ni mağlup ederse, Türkiye'nin İzlanda'ya yenilmesi halinde Play-off'a yükselecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hollanda Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

GalatasarayliMobil-ANDROID:

sende cim boma gelseydin.... starsan afam gibi oyna takima gir . hergün manset yaratma.... begenmiyosan aradi takim bul git yaaaa

5
1
yanıtYanıtla
KenMobil-IOS:

Bu adam fbnin elinde patladi devre arasinda gider

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title