Haberler

Perşembe'nin Karavaiz Mahallesi'ne Spor Tesisi

Güncelleme:

AK Parti Ordu Milletvekili Ünal, Perşembe'nin Karapınar köyü Karavaiz Mahallesi'ne yapılacak spor tesisi alanında incelemelerde bulundu.

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Perşembe İlçesi Karapınar Köyü Karavaiz Mahallesi'ne yapılacak olan spor tesisi alanında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Fatih Han Ünal'a son kaymakamlar kararnamesi ile Elazığ'dan Perşembe Kaymakamlığı'na atanan Kaymakam Ahmet Arık, İl Özel İdare Genel Sekreteri Selami Aydın, Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkçı, OTSO Meclis Başkanı Ufuk Ünal, AK Parti Ordu İl Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Aksu, AK Parti Perşembe İlçe Başkanı Kemal Bahtiyar, Gençlik Spor İl Müdür Vekili Suat Ayaz ve vatandaşlar eşlik etti.

Perşembe ilçesi Karapınar Köyü, Karavaiz Mahallesi'ne yapılması planlanan çok amaçlı sportif faaliyetlerin yapılabileceği tesis alanında incelemelerde bulunan Milletvekili Fatih Han Ünal, bölgede bulunan köylerin tamamın faydalanabileceği çok güzel bir tesis olacağını söyledi.

Milletvekili Fatih Han Ünal, tesisin 5 bin metre kare alan üzerine kurulacağını belirterek, "Buraya futbol turnuvalarının düzenlenebileceği, öncelikle semt sahası yapacağız. Onun dışında da gerekli çevre düzenlemeleri yapılarak, mesire yeri gibide kullanılabilecek çok amaçlı bir spor tesisi olmuş olacak. Vatandaşlarımız burada pikniklerini yapabilecek, şenliğini düzenleyebilecek. Belki de Perşembe ilçemizde bu bir ilk olacak, böyle kapsamlı bir etkinlik şu anda olmuyor burada. En büyük etkinlik burada olur, buraya da yakışır inşallah çok güzel çok amaçlı bir saha oluşturulur" dedi.

Perşembe Kaymakamı Ahmet Arık ise, "Bize gelen başvuru evraklarını ilgili birimlere göndereceğiz. Gerekli yazışmalar yapıldıktan sonra, istenen şeyin projesi hazırlandıktan sonra ödenek gelir gelmez biz de hemen gerekeni yapacağız" diye konuştu.

Daha sonra vatandaşlarla birlikte tesis alanı gezilerek hatıra fotoğrafı çekildi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karapınar Ak Parti Perşembe Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title