Haberler

Perinçek'ten Düşürülen Uçaklarla İlgili İlginç Yorum

Güncelleme:

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Rus uçaklarının düşürülmesiyle "Türkiye'nin bütünlüğüne ve geleceğine" kastedildiğini söyledi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bugün sabah saatlerinde Türk F-16 uçakları tarafından SU 24 tipi Rus savaş uçağının düşürülmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Perinçek'in açıklaması şöyle:

"Rus uçağının düşürülmesi ister yerden ister havadan olsun, Türkiye'nin bütünlüğüne ve geleceğine kasteden bir uygulamadır. Türkiye vatan bütünlüğünü ancak bölge ülkeleriyle ve Rusya, Çin, Türk Cumhuriyetleri gibi Asya ülkeleriyle işbirliği yaparak koruyabilir.
Bölücü teröre karşı mücadele, ancak Batı Asya Birliği ve Avrasya Birliği perspektifiyle başarıya götürülebilir.

"AMERİKA PLANLARI TÜRKİYE'Yİ TUZAĞA SÜRÜKLER"

Tayyip Erdoğan-Davutoğlu yönetimi Rusya'ya karşı bu eylemleriyle Türkiye'yi bölmek isteyenleri sevindirmiştir. Daha önemlisi ABD planları doğrultusundaki uygulamalar Türkiye'yi tuzağa sürükler. İlerde giderilmesi zor sonuçlar doğurur. Bu kadar kritik koşullarda Türkiye'nin Tayyip Erdoğan-Davutoğlu yönetimiyle güvenliğini sağlayamayacağı ve karanlık ortamlara sürüklenmesi olasılığı halen en ciddi tehdittir. Bu iktidar Türkiye içinden bir güvenlik sorunu olmuştur. 24 Temmuz'da başlayan bölücü teröre karşı mücadele ancak tutarlı bir dış siyasetle başarıya ulaştırılabilir.

Vatan Partisi ülke bütünlüğü için Batı Asya Birliği'ni kurma çalışmalarına devam ediyor.

Vatan Partisi teröre karşı mücadelede Rusya, Çin ve Türk Cumhuriyetleri'yle işbirliği siyasetini hayata geçirmektedir."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Rusya Federasyonu Doğu Perinçek Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (117)

Maviş mamiş:

Devlet hayinlerini artık salandırmalı

74
10
yanıtYanıtla
ALIBERLIN:

MAVISE CEVAP:OGLUM KOYUN DEVLET HAINI SARAYDA KENDI ASKERINI KENDI SUBAYINI SUCSUZ YERE ICERI TIKAN SARAYDA SEN NE ANLATIYON KOYUN BUNDAN DAHA IYI DEVLET HAINI OLURMU GÖZÜNÜN ÖNÜNDE ANKARANIN ORTASINDA DEVLET HAINI KOYUN OLDUGUN ICIN BEYNIN ERMIYOR HERHALDE

yanıt3
yanıt2
Cehalet Denizinde Yüzüyoruz:

sen daha hain yazmasını bilmiyorsun ama yorum yazmaya kalkıyorsun.

yanıt5
yanıt15
Adanali:

Gavurdan dost olmaz beyninize sifreleyin sunu. isidi vuracam die muslaman kardeslerimizi vuran kopeklerle hicbir isbirligimiz olmaz. Bizim bir tek dostumuz Allah tir. siz solcular herrzaman basa belasiniz zaten Allah size hidayet versin az kuran kkuyun kuran bilimci fenci solcular orada hersey var ilimden insanliktan herseyden anlatiliyor

62
20
yanıtYanıtla
RifatMobil-IOS:

Ne yani gelene gec mi diyelim bizimde bir kariyerimiz var

65
13
yanıtYanıtla
eren:

amerikan tuzağı olduğu da aşikar. herkesi suriye bataklığına çekip karıştırıcak. rusya türkiye karşı karşıya gelmesi hoşuna gitti abd nin şu an.

68
5
yanıtYanıtla
İÇİMİZDE NE KADARDA ÇOK RUS VARMIŞ:

vay geri zekalı vay

42
19
yanıtYanıtla
Muşlu:

Bu hangi vatanın partisidir anlayamadım

48
13
yanıtYanıtla
Aslanımmmm:

Doğu bey yanlış konuşuyosun

40
20
yanıtYanıtla
Adınızı YazınKARLOS:

bir korkak tavuk ve hayin

46
8
yanıtYanıtla
Tüm 117 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title