Haberler

Perinçek: CHP ile MHP'nin 2 Kasetlik Canı Var

Güncelleme:

Vatan Partisi Genel Başkanı, "Bir kaset çıkartıyorlar genel başkan değiştiriyorlar, bir kaset çıkartıyorlar listelerini değiştiriyorlar." diyerek CHP ve MHP'yi eleştirdi.

Vatan Partisi Genel Başkan Doğu Perinçek, CHP ve MHP'yi kızdıracak açıklamalarda bulundu. Perinçek, "CHP ile MHP'nin iki kasetlik canı var. Bir kaset çıkartıyorlar genel başkan değiştiriyorlar, bir kaset çıkartıyorlar MHP'nin bütün listelerini değiştiriyorlar" dedi.

Perinçek, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, demokrasinin iyi işlemediğini küresel güçlerin buyruklarıyla işlerin yürütüldüğünü öne sürdü. Mafyaların parti genel merkezlerinde oturup liste hazırladığını ileri süren Perinçek, partisinin Türkiye'de demokrasiyi temsil ettiğini savundu.

"AKP İLE İKTİDAR ORTAĞI PROJELERDE GÖREV ALACAK MISINIZ?"

CHP, MHP ve HDP'ye seslenen Perinçek, "AKP ile iktidar ortağı projelerde görev alacak mısınız? Millet sizden bunun cevabını bekliyor" dedi.

"VATAN PARTİSİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR"

Perinçek, partisinin 8 Haziran'da Meclis'te olacağını ve hükümet kuracağını iddia ederek, şöyle konuştu:

"Atatürk'ün yolundan iktidara yürüyoruz. Hükümet olmak için yürüyoruz. Vatan Partisi çığ gibi büyüyor. AKP, CHP, HDP hükümet formüllerini bozguna uğratacağız. Kimse Türkiye'yi bölmek için planlar yapmasın. Yapılan planları çöp sepetine atacağız. CHP ve MHP millete açıklayın. Bırakın karagöz hacivat oyunlarını. AKP ile hükümet kurmayacağınızı veya kuracaksanız kuracağınızı millete açıklayın. CHP'ye yine çağrıda bulunuyoruz. HDP ile hükümet ortağı olacak mısınız, olmayacak mısınız? Balyoz, Ergenekon planları nasıl bozguna uğradıysa bu plan da bozguna uğrayacak. Vatan Partisi iktidarında Türk Silahlı Kuvvetleri efsanesi geri dönecek."

"DİĞER KASETLER ÇEKMECELERDE DURUYOR"

Bir gazetecinin, partilerinin iktidara gelmek için seçimde nasıl bir strateji izleyeceklerini sorması üzerine Perinçek, şöyle dedi:

"Türkiye'nin mevcut parlamentodaki partileri bölge, yıkma fesadının içindedir. Türkiye'yi bölmek için iktidar kumpasları kuranlar mı hükümet olacak yoksa Vatan Partisi mi başarı kazanacak? Diğer partiler, CHP ile MHP'nin iki kasetlik canı var. Bir kaset çıkartıyorlar genel başkan değiştiriyorlar, bir kaset çıkartıyorlar MHP'nin bütün listelerini değiştiriyorlar. Devlet Bahçeli'yi, CHP'yi baskı altına alan, denetleyen diğer kasetler de çekmecelerde duruyor. Bu partiler mi Türkiye'yi kurtaracak? İki kasetlik canı olan partiler mi Türkiye'nin sorunlarını çözecek, emeklinin taleplerine cevap verecek? 6 okun partisiyiz. Kılıçdaroğlu'nun düşman olduğu 6 okun partiyiz. 8 Haziran'da mecliste olacağız, baraj tanımıyoruz.


Kaynak: AA / Güncel

Doğu Perinçek Türkiye Önemsiz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (71)

Ulkucu bozkurt uuuuuu mhp trabzonluMobil-ANDROID:

oylar hdp ye

4
24
yanıtYanıtla
Türküm turkMobil-ANDROID:

ulan vatan hayinisin senden iyi bölücü mü olur

20
5
yanıtYanıtla
İSMAİL:

AZI OLAN KONUŞUYOR KOMİNİSTLERİN BİLE YÜZ KARASI

16
5
yanıtYanıtla
1915,,OLAYLARINDAN ders CIKARALIM,,,:

Bir defa daha gördük ki, , dünya milletleri, türklere karsi düsmanlikta birlesebiliyorlar, , biz türkler , , bu olaylardan ders cikartip, , derhal teknoloji üretmeye odaklanmali, milliyetci ve dindar yetistirmege cok önem vermeliyiz, , hele hele gülüp eglenerek hic vakit harcamamaliyiz.

11
10
yanıtYanıtla
HE:

PERİNÇEK İ SEVMEM AMMA VELAKİN ADAM DOĞRU SÖYLÜYOR. . . ŞU AN HEM MHP HEM CHP PARELELE İTAAT EDİYOR AKSİ HALDE 2 ŞER ADET KASET İŞİ BİTER İKİ PARTİNİNDE. . .

5
15
yanıtYanıtla
insanoglu:

Haydi oradan ne idügü belirsiz mahlükat

17
2
yanıtYanıtla
DİNAMİK ÖZGÜRLÜKÇÜ DEMİRTAŞ:

DEMİRTAŞ YÜZDE75 LE İKTİDARA YÜRÜYOR MAHKEME KARARINA RAĞMEN DAYATILARAK YAPILAN KAÇAKSARAY IN AYLIK GİDERİ 21 MİLYON (TRİLYON) HALEN AKP DİYENLERE ŞAŞIRMAMAK İMKANSIZ

13
4
yanıtYanıtla
cunyırMobil-ANDROID:

akp tarafından yönlendirilmiş bir parti vatan partisi. durum onu gösteriyor mhp ve chp den oy koparmak için elinden geleni yapmaya çalışıyor anca avcunuzu yalarsınız milletin macera yaşayacak zamanı yok hadi başka kapılarda rıskınızı arayın.

12
4
yanıtYanıtla
adanalimobilWeb@haberler.com:

Allah bu ulkeyi bunlarin eline koymasin siddet tehtit bombos gelmisler bombos gidecekler

13
2
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

ALÇAK BİR İNSAN FAŞİZMİN KİTABINI YAZIYOR. ALLAH FIRSAT VERMESİN SANA!!

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title