Haberler

Perfume Jewels'tan 2. Yılbaşı Hediyeniz %50 İndirimli

Güncelleme:

Yılbaşında arkadaşıma, eşime, anneme, babama ne alsam ne alsam diye düşünmeyin.

Yılbaşında arkadaşıma, eşime, anneme, babama ne alsam ne alsam diye düşünmeyin. Yılbaşı hediyesi arıyorsanız, 1 set alana 2.'si %50 indirim fırsatıyla Perfume Jewels 4'lü ürün setleri sizi ve sevdiklerinizi mutlu etmeye hazır! Birbirinden özel Vücut Spreyi, Duş Jeli, Vücut Losyonu ve Eau de Parfum çeşitlerinden oluşan 2014 hediyeleri, 50 TL üzeri ücretsiz ve aynı gün kargo fırsatıyla www.shop.eyupsabrituncer.com'da.

Yılbaşı yaklaşıyor, artık hediyelerinizi hazırlamanın zamanı geldi. Yılbaşında ne hediye alacağım derdine son veren Perfume Jewels kampanyası ile hediye alma stresinden kurtulun. İster Cherry Pie, Cutie Pie ya da Hot Kisses dörtlü ürün setleri ile yeni yılda sevdiklerinize şans getiren kırmızı temalı romantik bir set hediye edin, ister yaz çiçeklerinden ve meyvelerinden oluşan kokularıyla Potion of Love, Pretty Women, Passionate Love ya da Summer Dream ile yaz günlerinin sıcaklığını armağan edin. Kampanya boyunca, 59,90 TL karşılığında 1 adet Perfume Jewels 4'lü ürün seti satın alan herkes, dilediği 2. çeşit Perfume Jewels 4'lü ürün setine %50 indirim ile sahip olabilecek. Hafta içi 16.00'a kadar verilen siparişler için de aynı gün kargo fırsatından yararlanabilecek.

Vücut Spreyi, Duş Jeli, Vücut Losyonu ve Eau de Parfum

Perfume Jewels 4'lü ürün setleri Vücut Spreyi, Duş Jeli, Vücut Losyonu ve Eau de Parfum'den oluşuyor. Kadın ve erkeklere özel olarak tasarlanmış, hayal gücünüzü harekete geçirerek sizi mutlu edecek tam 25 farklı koku profili bulunuyor. Kaynağı yıldızların ışıltısı olan Perfume Jewels, düşlerin gücünden alınan ilham ve kusursuz bir estetik anlayışıyla tasarlanarak özgün, tutkulu ve sofistike bir kreasyon ile oluşturuldu.

Perfume Jewels serisinde kadınlar için hazırlanan; Blue Nights, By Chance, Cherry Pie, Cutie Pie, Empress, Euphony, For Her, Hot Kisses, Nuit De Noir, Passionate Love, Potion Of Love, Pretty Women, Pure Love, Silky Touch, Silver Rain, Summer Dream, The Adventure, The Due, Time Million, Try 2 Love farklı ve hoş koku seçenekleriyle seride yerlerini alıyor. Erkekler için hazırlanan Guiltless, Hero, Myth, Wild Ideas, Mid Point gibi çeşitler de hoş koku alternatifleri sunuyor. İleri üretim teknolojileri kullanılmak suretiyle Eyüp Sabri Tuncer güvencesiyle üretilen ve dünyanın en iyi perfümerleri tarafından seçilen 25 hoş koku seçeneğinden biri mutlaka sizin ve sevdikleriniz için…

EST Yeni yıl fırsatından faydalanmak isteyenler Eyüp Sabri Tuncer'in http://shop.eyupsabrituncer.com/ veya Perfume Jewels'ın http://www.perfumejewels.com/ web sitesini ziyaret edebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

eyüp sabri tuncer Yılbaşı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title