Haberler

    Pereira, Sabah-akşam Mesaide

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira Samandıra'da tam mesai yapıyor.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira Samandıra'da tam mesai yapıyor. Yardımcıları ile beraber sabah tesislere giren Portekizli çalıştırıcı akşamın geç saatlerine kadar sarı-lacivertli takım için kafa yoruyor. Tüm gün rakipler ve oyun taktikleri üzerinde çalışılıyor. Performansı düşük futbolcular için özel çalışma hazırlanıyor.

    Pereira, " Fenerbahçe'nin geleceği garanti altında" demiş ve "Altyapıdaki oyunculara A Takım'ın kapısı her zaman açık' diyerek genç oyunculara umut aşılamıştı. Portekizli çalıştırıcı sezon içerisinde altyapıyı yakından takip ediyor ve altyapı antrenörleriyle sürekli istişare halinde bulunuyor. Gençlere önem veren, oyuncularla yakından ilgilenen 47 yaşındaki teknik adam, altyapı takımlarının performans bilgilerini de yakın takibe alıyor.

    Altyapıda öne çıkanlar A takım idmanına alınıyor

    Pereira'nın kadroya altyapıdan oyuncuları dahil etmesi genç oyuncuları hem hırslandırdı hem de umutlandırdı. Altyapı Koordinatörü Müjdat Yetkiner ile uyumlu bir şekilde çalışan Pereira, altyapıda öne çıkan oyuncuları A Takım idmanlarına katarak hem genç oyuncuların motivasyonunu arttırıyor hem de altyapıda yapılan çalışmalara değer katıyor. Portekizli teknik adam, A Takım ile idmana çıkan Ramazan Civelek'in ardından Yetkiner'in tavsiyesiyle 17 yaşındaki stoper Merih Demiral'ı da geçen hafta A Takımla idmana çıkardı. U19 Takımı'nda forma giyen genç oyuncunun performansından memnun kalan Pereira, bundan sonra da genç oyuncuları zaman zaman A Takımla idmanlara çıkaracak.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Fenerbahçe Samandıra Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title