Haberler

Pereira, Portekiz Milli Takımı'ndan Teklif Gelirse Fenerbahçe'den Ayrılacak

Güncelleme:

Pereira'nın kontratında Portekiz Milli Takımı'ndan bir teklif gelmesi durumunda sözleşmesini tek taraflı feshetme hakkının olduğu ortaya çıktı.

Sezon başında Fenerbahçe'ye imza atan Pereira'nın sözleşmesinde Portekiz Milli Takımı'ndan bir teklif gelmesi durumunda sözleşmesini tek taraflı feshetme hakkının olduğu ortaya çıktı.

SANTOS KOVULURSA PEREIRA EN GÜÇLÜ ADAY

Fotospor'da yer alan habere göre; Euro 2016'da İzlanda, Avusturya ve Macaristan'la aynı grupta yer alan Portekiz'in olası bir hayal kırıklığı yaşaması durumunda Fernando Santos'un görevine son verilebileceği bu durumda ise Pereira'nın en iddialı adaylardan birisi olduğu da gelen bilgiler arasında.

HAYALİ PREMIER LİG

Pereira ülkesinde verdiği bir röportajda hayalinin Premier Lig'de çalışmak olduğunu söylemişti. Fakat Pereira'ya sezon sonunda Premier Lig'den bir teklif gelse de, Fenerbahçe izin vermediği sürece gidemeyecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Portekiz İzlanda Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Kadir doğan:

Bu haber ile ilgili yapmak istediğiniz yorumunuz. Fenerbahcenin vitor peraryaya ihtiyacı var o olmassa fener bahcede olmaz

0
0
yanıtYanıtla
TANJU:

2016 AVRUPA ŞAMPİYONASINDAN SONRA GİDER BU HIRTOOO

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title