Haberler

Pereira: Gökhan Tembel, Bu Gidişle Oynayamaz

Güncelleme:

Fenerbahçe teknik direktörü, Gökhan'ın takıma girebilmek için yeterince gayret göstermediğini savunurken "Gökhan tembel. Bu gidişle takıma zor girer." dedi.

Fenerbahçe'de uzun bir sakatlık döneminden çıkmasına rağmen hâlâ forma giyemeyen Gökhan Gönül'ün neden oynayamadığı ortaya çıktı.

SAKATLIĞI GEÇTİ AMA...

Fotomaç'ın haberine göre; 2007 yılından beri formasını giydiği Fenerbahçe'de müthiş istikrarı ile adeta sembol olan Gökhan Gönül, sezonu henüz açmadı! Sakatlığı nedeniyle uzun süredir formasından uzak kalan milli futbolcu, iyileşmesine rağmen bir türlü takıma giremiyor. 30 yaşındaki yıldızın neden oynatılmadığı ise soru işareti. Bunun yanıtı ise Vitor Pereira'da.

"GÖKHAN TEMBEL, TAKIMA GİRMESİ ZOR"

Sarı-lacivertli hocanın, Gökhan'ın takıma girebilmek için yeterince gayret göstermediğini savunduğu belirtilirken, "Şimdiye kadar çoktan hazır olması gerekirdi, ancak tembel. Bu gidişle takıma zor girer." dediği bildiriliyor. Pereira'nın, ileri çıkışlarda zamanında geri dönemediği için takımın geçmişte çok gol yediğini tespit ettiği; Gökhan'a bu nedenle de soğuk baktığı da ifade ediliyor. Pereira beklerine sık sık, "Eğer geri dönemeyeceksen çıkma." diyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Fenerbahçe Fotomaç Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

nordhorn44Mobil-ANDROID:

sende antrenör değilsin

27
2
yanıtYanıtla
realite:

ulan gökhanın ölüsü şenerden 5 kat iyiydit bu hoca nın kafsı basmıyor. . . gökhan oynasın fernandao her maç 2 gol bedavadan atar. .

16
2
yanıtYanıtla
GalatasarayimMobil-ANDROID:

adamın Kıralı delikanlı adamın dibi acil şifalar diliyorum KARDEŞİM örnek al emre belezoglu

13
1
yanıtYanıtla
cimbomlu:

aziz çok sağol ilk kez bizi zorlayacak bi kadro kurdun onuda bu beceriksize emanet ettin. bu adam bu takımı bozar dicektim bozdu zaten.

13
0
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI:

GÖKHAN IN NASIL DEPAR ATIP GOL ATTIĞINI HER KES BİLİR ASLA TEMBEL DEĞİLDİR ONU HERKES ÇOK SEVER HOCA GÖKHAN I HARCAMA

8
3
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Tum aldiklarimiz oyuncular Gokhan Gonulun toplasaniz bir ayaki olamaz Hoca sen ne diyorsun , Aslanim benim sen Fenerin en gelmis gecmis en iyi defans oyuncususun

5
1
yanıtYanıtla
edepedep:

salak pierra bastigi dali kesiyor gökhan ve vanpresi

2
2
yanıtYanıtla
mustafa:

Sayın hocam gökana haksızlık ediyorsunuz kazanabilirsiniz

2
0
yanıtYanıtla
ELLİSEKİZ:

LA GÖKAN ÖLMEMİŞMİ HALA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title