Haberler

Pereira, Diego Ribas'ı Takımdan Kesti, Takım 4 Maçta 11 Gol Attı

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, futbolcuların en çok şikayet ettiği Diego Ribas'ı takımdan keserek 4 maçta 11 gollük performans yakaladı.

Pereira'nın oyuncularla gerçekleştirdiği bireysel toplantılarda ortak şikayet Diego Ribas'ın futbolu oldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, Galatasaray derbisi öncesinde oyuncularla yaptığı bire bir görüşmeler sonrasında kadroda devrim denilebilecek değişimlere imza attığı ve bu değişimlerin takımın çehresini değiştirdiği ortaya çıktı. Oyuncuların büyük çoğunluğunun sıkıntısı Diego Ribas'tı.

PEREIRA DIEGO'YU KESTİ

Brezilyalının topla çok buluşup çok koştuğu, ancak karar verme gibi sıkıntıları olduğu için takımı yavaşlattığı tüm futbolcuların ortak şikayeti olarak öne çıktı. Bu şikayetleri dikkate alan Portekizli, Diego'yu derbide oynatmadı. Futbolcuların ikinci önemli derdi Nani'nin kanat bölgesinde görev yaptığı zaman çok top kaybı yapması ve takımın bu nedenle fazla geriye koşmak zorunda kalmasıydı.

Pereira, bu iki şikayeti tek hamlede çözdü. Diego'nun yerine 10 numara pozisyonuna Nani geçti ve Fenerbahçe o günden bu yana oynadığı 4 resmi maçta 11 gol kaydetti. (G.Saray maçında pozisyona girilmiş ancak gol bulunamamıştı.)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (9)

ADANALI MISTIK:

ULAN TRABZONA ATTINIZ DÖRT GOLÜ ZATEN TRABZON ŞUAN PTT LİGİNDEKİ TAKIMLARDAN BİLE KÖTÜ

5
7
yanıtYanıtla
aklın nerdeydi:

sormak lazım hocaya şimdiye kadar aklın neredeydi.

6
2
yanıtYanıtla
Sezgin:

Pereira gerek yokmuş takımı teknik direktörsüz bıraksalar şampiyon olurmuş.

7
1
yanıtYanıtla
Caylak:

Gel GS''a sen bizde oynarsin, Fener''de kim oynamis ki. Fener''e transfer olan mutsuz oluyor, sana bastan dedik GS''a gel diye, simdi bu son sansin gel bize GS''a

2
4
yanıtYanıtla
shn:

Aynen çaylaksın GS. nin oynatamadığı Avrupaya gidip Dünya yıldızı bayağı bir futbolcu var. Sen o çöplüğüne bak sana yeter. Sağa sola saldırma.

yanıt0
yanıt1
ne günlere kaldik:

diego diego diyen fenerliler diegonuzu tursu kurun ozan buna on CEKER

6
0
yanıtYanıtla
SALIH GEL KOCUM:

SALIH BUNDAN DAHA FAYDALI OLUR SALIH GERI GELSIN

yanıt3
yanıt0
MMOM:

Müslüman, içinden günde 50. 000 Subhanallah Tesbihini çek. Mümin bir Müslüman gibi saf laş.

1
2
yanıtYanıtla
x:

4 değil 3 maçta 11 gol !

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title