Haberler

Pereira, Antrenmanda Alves ve Diego'yu Fırçaladı

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, antrenmanda Alves ve Diego'yu hedef aldı, "Neden söylediklerim yapılmıyor?" dedi.

Şampiyonlar Ligi rüyasına erken veda edilen Shahktar maçları sonrası, teknik direktör Vitor Pereira'nın Fenerbahçe üzerinde yapmak istediği değişiklikler de netleşti...Portekizli hoca bunun sinyallerini de dünkü idmanda verdi. Dünkü çalışmada Pereira esti, gürledi.

HEDEFTE DIEGO VE ALVES VAR

Isınma bölümünün ardından idmanı yarıda kesip sinirli bir şekilde takımı etrafına toplayan Portekizli hocanın sözleri, futbolcular üzerinde adeta tokat etkisi yarattı. Eleştirilerden ise nasibini en çok Diego ve Alves aldı...

- Bu ne hal! Yediğimiz goller birbirinin kopyası... Rakibi seyrediyorsunuz (Alves'i burada hedef aldı) İleri çıkarken sürekli top kaybediyoruz ve bu toplar tehlike yaratıyor.

"BUNLARI ÇALIŞMADIK MI?"

- Haftalardır antrenmanda bunları çalışmadık mı? Neden söylediklerim uygulanmıyor? Ben her defasında orta alan oyuncularından (Diego'yu kastederek) basit ve garanti oynamalarını istedim.

- Siz ne yaptınız. Ya en zor yere pas atıp ya da adam geçmeye çalıştınız. Kaptırdığımız her top ya gol, ya tehlike oldu.

- Ben sizden oyunun yönünü çevirmenizi, sahada sürekli olarak pas yapmanızı istiyorum.

Defalarca orta alan ve savunma arası açılmamalı diye uyardım. Ama oyunun büyük bölümünde takımın boyu 70 metreyi buldu. Defans ile orta alan arasındaki boşluklar yüzünden top hep rakibe gitti. Hata yapan bundan sonra forma göremez.

PEREIRA'NIN AKLINDA TRANSFER VAR

Takımda bu gelişmeler yaşanırken, Diego ve Alves'in topun ağzında olduğu öğrenildi. İki futbolcunun da istediği düzeye gelememesi Vitor Pereira'yı başka alternatiflere yöneltti. Bunların başında da transfer geliyor. Ve hoca istediği oyuncu tipini de şu sözlerle anlatıyor...

- Bize bir Fred gerek. Onun benzer özelliklerine sahip bir isim çok işimize yarar...

BAŞARININ FORMÜLÜNÜ BULDU

1- Öncelikle takımın sürekliliği olmalı. Garanti ve hızlı pas bir felsefe olarak oyuncuların üzerine yerleşmeli. Bütün halinde ileri çıkarken, savunma da kesinlikle garantiye alınmalı.

2- Kademe anlayışı hoca için çok önemli. Özellikle savunmada adam kaçırılmaması üzerinde hassasiyetle duruyor. Bu duruma en iyi örneği de Shakhtar deplasmanında yenilen gollerle gösteriyor.

3- Bilinçli oyun... Topa sahip olup, topun olumlu kullanılmasının peşinde. Rakibin forvetlerinin iyi kontrol edilmesi ve ileri çıkarken savunmanın garantiye alınması olmazsa olmaz şartı...

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (7)

Onur:

Biri su pereria desin turkiyenin 2ci takimina geldini kupa alamayan hep aglayan fener aglama

10
14
yanıtYanıtla
FB42:

Takımın aksayan yerleri iyi görmüşsün hoca da bizahmet bi de naniye görünsen

5
0
yanıtYanıtla
BENRECEB:

HOCA İYİ DE. . . YA TAKIM ??

3
1
yanıtYanıtla
OTTOMAN EMPİRE:

Alves ve Meirelesle bu iş olmaz hoca, onlar selçuk ve bekirin yabancı versiyonları resmen, memleketlin diye kayırma derhal gönder ikisinide!!!yoksa perişan ederler seni geç olmadan gönder altından kalkamazsın.

2
0
yanıtYanıtla
bozo:

Sözün dinlense ne değişcekki boş laff

1
1
yanıtYanıtla
.....:

GERZEK CİNCONLULAR

0
0
yanıtYanıtla
Haydar SÜRER:

gERZEK SENSİN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title