Haberler

Pereira Affetti Ama Yönetimden Caner Erkin'e Af Çıkmadı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Caner Erkin, Pereira'nın affetmesine rağmen henüz kadroya giremiyor. Tecrübeli oyuncu, takım antrenmanı yapamadığı için fiziksel olarak büyük kayıp yaşıyor.

Fenerbahçe'de, Caner Erkin sıkıntısı devam ediyor. Galatasaray derbisinde yedek olduğunu görünce Vitor Pereira'ya sert tepki gösteren ve ağır ifadeler kullanan tecrübeli futbolcu, 13 Nisan'dan bu yana kadro dışında bulunuyor. Pereira, Caner'i affetse de yönetim halen net bir karar almış değil. Bunun temel sebebi ise şampiyonluk yolunda futbolcunun bireysel davranması gösteriliyor.

BELİRSİZLİK ZOR DURUMDA BIRAKTI

Derbi kadrosu açıklandıktan sonra Pereira'ya tepki gösteren Caner'e, yönetici Ali Yıldırım da sert çıkmış ve "Sen mi yoksa, Fenerbahçe mi önemli?" ifadesini kullanmıştı. Şampiyonluk yolundaki en kritik maçta, Caner'in takım yerine kendini düşündüğü fikri yönetimde hakim. Bu sebeple futbolcu için halen af çıkmadı. Yaşanan belirsizlik sebebiyle Caner zor durumda kaldı. Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takımımızın en önemli isimlerinden biri olacak futbolcu, iki haftadır takımdan uzak.

SON MAÇI KONYASPOR

Sarı­-lacivertli forma ile en son 90 dakikasını Beşiktaş'a karşı 29 Şubat'ta oynayan Caner, son maçına ise 9 Nisan'daki Konyaspor deplasmanında çıktı ve sadece 8 dakika sahada kalabildi. Uzun süredir forma giymeyen milli futbolcu, iki haftadır da takım antrenmanı yapamadığı için fiziksel olarak büyük kayıp yaşıyor.

Caner, altyapıda çalışmalarına devam etmesi için yönetimden bildirimin gelmemesi nedeniyle iki haftadır tek başına antrenman yapıyor.

İTALYANLARA GÖRE İMZALADI

Sezon sonunda Inter'e gideceği savunulan Caner Erkin için yeni gelişmeler yaşandı. İtalyan basınında çıkan haberlerde, transferin tamamlandığı savunuldu. Inter ile Caner arasındaki görüşmelerde sadece prensip anlaşmasının değil, yazılı anlaşmaların da yapıldığı dile getirildi.

Transfer konusunda eksik kalan tek noktanın resmi açıklama olduğu öne sürülürken, Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin tecrübeli sol beki çok istediği kaydedildi. Takım içerisinde Caner'in yerinin hazır olduğu ve ilk 11'de forma giyeceği de iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Caner Erkin Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
500

Yorumlar (5)

muharrem:

caner sende hiç akıl yok mu?azizenin kahrını çekeceğine çek git italyaya. onlar senin peşine düşsün

8
3
yanıtYanıtla
ANADOLU:

yollayın gitsin karaktersiz adam.

5
2
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

CANER ŞAMPİYON BEŞİKTAŞTA OYNAYACAKTIR!!!

1
4
yanıtYanıtla
öz bursalı:

aziz yıldırım sezon sonuna kadar cıkarmaz antrenmanlara intere gitsede formsuz bitik bir caner olur aziz yıldırımla uğraşılmaz ayrıca caner maner bunlar paraya doymus karaktersiz kişiler gitse ne kalsa ne adam olsun önce karısının namusuna sahip çıkamayan adam top oynuyor diyemi saygı görcek

0
4
yanıtYanıtla
ali d.:

taş yerinde ağırdır derler büyüklerimiz hiç kimse vazgeçilme değildir mezarlıklar vazgeçilmezlerle doludur kendini fazla büyük görmemek lazım küçükte görmemek lazım gazada gelmemek lazım sonra pişman olmak var iyi ahlaklı güzel karakter her zaman doğru olandır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title