Haberler

Perde Çocuklar İçin Açılıyor

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayında minik tiyatroseverler için birbirinden güzel üç tiyatro oyunu sahneleyecek. Yıl boyunca sahnelenen çocuk tiyatroları büyük ilgi gören Büyükşehir Belediyesi, ay boyunca 'Evvel Zaman İçinde', 'Memo Uzayda' ve 'Kar Faresi Tix' adlı oyunları çocukların beğenisine sunacak.

Üçü de çok eğlenceli

'Evvel Zaman İçinde' adlı çocuk oyunu, Kültürpark Gençlik Tiyatrosu'nda 30 Ekim 2014'te 11.00 ve 14.00 saatlerinde, 6 ve 13 Kasım 2014 tarihlerinde ise 11.00-14.00 ve 16.00 saatlerinde izlenebilecek. Ege Teko Tiyatro'nun sahneye koyduğu oyun ücretsiz.

'Memo Uzayda' adlı oyun, Sahne Tozu Tiyatrosu tarafından 2-9-18 ve 25 Kasım 2014 tarihlerinde 11.00 ve 14.00 saatlerinde Kültürpark İzmir Sanat'ta sahnelenecek. Haldun Dormen'in süpervizörlüğündeki Sahne Tozu Tiyatrosu tarafından beğeniye sunulan oyunun yönetmenleri, Y.Gamze Aksoy ve Demet Küçüktürk. M.Çağlar İşgören'in Genel Sanat Yönetmenliğini üstlendiği 'Memo Uzayda'nın yazarı ise Ferdi Merter. Oyunun bilet fiyatları çocuk 1 TL, yetişkin 1 TL. Oyunda, gülmeyi ve şakalar yapmayı çok seven, uzaylıları çok merak eden yaramaz bir çocuk olan Memo ile arkadaşı Ali'nin uzaylılar tarafından kaçırılmasıyla meydana gelen olaylar anlatılıyor.

Kültürpark Gençlik Tiyatrosu'nda minik izleyicilerle buluşacak başka bir oyun ise 'Kar Faresi Tix'. Mavi Çocuk Tiyatrosu'nun sahnelediği danslı ve müzikli oyunun yazarı ve yönetmeni Savaş Tercan. 20 ve 27 Kasım 2014 tarihlerinde 09.30-11.00-14.00 ve 16.00 saatlerinde oynanacak ücretsiz oyun, çocukların çok hoşuna gidecek. Oyun, kar faresi Tix ile arkadaşı Utek'in dağ tilkisi Çino ile yaşadığı maceraları eğlenceli bir şekilde aktarıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kültürpark Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title