Haberler

Perakendenin Duayenleri Perakende Günleri 2015'te Buluşuyor

Güncelleme:

Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, 25 Kasım'da başlayan Perakende Günleri'ne her yıl olduğu gibi katılmaya devam ediyor.

Kiğılı CEO'su Hilal Suerdem:"Perakende Günleri global rekabette elinizi güçlendiriyor"

Türkiye'deki en büyük iş dünyası organizasyonunda sektör profesyonelleri ile bir araya gelen Kiğılı CEO'su Hilal Suerdem, Perakende Günleri hakkında görüşlerini dile getirdi:

"Perakende Günleri 2001'de düzenlenmeye başladığından beri takip ediyoruz. Farklı organizasyonlarda yer alarak, sektörümüzün Türkiye ekonomisine katkısına vurgu yapıyor, edindiğimiz tecrübeleri perakende dünyası ile paylaşıyor, onların deneyimlerini dinleme fırsatı buluyoruz. Kiğılı olarak üretime ilk kez 1965 yılında geçtik; 1969 yılında ise Beyoğlu'nda ilk mağazasını açmış bir markayız. Yılların getirdiği bu birikim ile, globalleşen dünya ekonomisinin getirdiği rekabet ortamı, Perakende Günleri gibi organizasyonları daha önemli kılıyor. Gelişen teknoloji, yeni verimli iş modelleri, yeni coğrafyalara ihracat fırsatları, değişen tüketici alışkanlıkları gibi sektörümüzü ilgilendiren her konuda ufuk açan oturumlar Perakende Günleri'nin önemini arttırıyor."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title