Haberler

Pepee sinema filmiyle çocuklar ile buluşmak için gün sayıyor

Neşe dolu dünyasında çok sevdiği ailesi ve arkadaşlarıyla eğlenceli maceralar yaşayan Pepee, 20 Ocak'ta vizyona girecek sinema filmiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.


Düşyeri Kurucusu Ayşe Şule Bilgiç: "Pepee'yi eğlenceli hikayeleri ve kültürümüze ait temaları ile hem çocuklar hem anne-babaları çok sevdi.

Pepee'yi televizyondan takip eden ve tekrar bölümlerinde bile reyting rekorları yaşatan seyircimizden aldığımız güç ile, sinema filmimizi yapmaya karar verdik. Pepee'nin sinema filmini sadece çocuklar değil, yetişkinlerde keyifle izleyecek" dedi.

Yeni bir karakter eklenen Pepee, sinema filminde çocuklara duygusal anlar da yaşatacak !

Çocukların neşe kaynağı Pepee'nin sinema filmi ile ilgili görüşlerini aktaran Düşyeri Kurucusu Ayşe Şule Bilgiç: "Pepee'nin sinema filmi Birlik Zamanı'nda da daha önceki projelerimizde olduğu gibi pedagoglar ve uzmanlar ile birlikte çalıştık. Pepee ile çocukları eğlendirirken yine onların gelişimlerine katkı sağlamayı hedefledik.
Yeni bir karakter hikayemize dahil olurken, iki sahnede çocuklara duygusal anlar da yaşatıyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Ayşe Şule Bilgiç Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title