Haberler

Pepe: Altın Top Ronaldo'ya Verilmezse Skandal Olur

Güncelleme:

Real Madrid'in yıldızı Pepe, ocak ayında verilecek FIFA Altın Top Ödülü'nü vatandaşı Ronaldo'nun kazanması gerektiğini savundu, "Ödül ona gitmezse skandal olur." dedi.

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Real Madrid'de forma giyen defans oyuncusu Pepe, 2014 yılının en iyi futbolcusuna verilecek FIFA Altın Top Ödülü'ne, vatandaşı ve takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun layık olduğunu savundu.

"ALTIN TOP ONA GİTMEZSE SKANDAL OLUR"

Pepe, ülkesinin A Bola gazetesine yaptığı açıklamada, Ronaldo'nun UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon attığı 17 golle rekor kırdığını hatırlatarak, "Cristiano, bu yılki kadar iyi bir sezon geçirmedi. Ronaldo'nun arka arkaya kırdığı rekorları düşünürsek, onun dışında bu ödülü alan bir futbolcu sadece utanç duyar. Altın Top ona gitmezse bu gerçekten skandal olur" ifadelerini kullandı.

"ŞİMDİDEN TÜM ZAMANLARIN EN İYİ FUTBOLCUSU"

Ronaldo'nun ödülü alması gerektiğini anlamak için sadece son 3 ayda yaptıklarına bakmanın bile yeterli olduğunu söyleyen Pepe, "23 gol attı. Bu inanılmaz bir rakam. Onu en iyi olarak tanınması için daha ne yapması lazım? Şimdiden tüm zamanların en iyi futbolcusu. Diğer futbolculara oranla çok büyük farkla öne çıktığı bir yılda Altın Top'u almazsa bu sadece utanç ve skandal olur" değerlendirmesinde bulundu.

2 KEZ ALTIN TOP KAZANDI

Ronaldo 2008 ve 2013 yıllarında "Altın Top" ödülünü almış, Barcelona'da forma giyen Lionel Messi ise 2009, 2010, 2011 ve 2012 yıllarında arka arkaya bu ödüle layık görülmüştü.

Kaynak: AA / Spor

Real Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title