Haberler

    Pepe: Bu Yeni Bir Çağın Başlangıcı!

    Başarılı stoper, Real Madrid'in önümüzdeki senelerde Avrupa kupalarına ambargo koyacağına inanıyor.

    Real Madrid'in Portekizli savunmacısı Pepe, yeni transferlerin Santiago Bernabeu'da yeni bir çağın başlangıcı olabileceğini ifade etti.

    Madrid ekibi, 2014 Brezilya Dünya Kupası'nda parlayan üç yıldız oyuncu James Rodriguez, Toni Kroos ve Keylor Navas'ı kadrosuna kattı.

    Cristiano Ronaldo önderliğindeki Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, UEFA Süper Kupa'da Sevilla'yı Cardiff'te 2-0'lık skorla mağlup ederek sezonun ilk kupasını kaldırdı.

    James ve Kroos ilk maçlarında galibiyetle tanışırken, oynadıkları futbol ile zaferde büyük rol oynadı.

    Önümüzdeki senelerde Avrupa kupalarına ambargo koyacaklarına inanan Pepe, "Sanırım çok iyi yoldayız. Çok kaliteli bir kadromuz var. Takım içindeki rekabet bizi çok iyi noktalara taşıyacak." dedi.

    İyi bir başlangıç yaptıklarını belirten başarılı stoper, "Bu, Real Madrid adına yeni bir çağın başlangıcı. Bu şekilde çalışmaya devam ettiğimiz vakit önümüzde kimse duramayacak." şeklinde konuştu.

    Geçen sezon La Liga'yı ezeli rakipleri Atletico Madrid'e kaptıran Real, Şampiyonlar Ligi finalinde rakibini yenerek Avrupa'nın 1 numaralı kupasını müzesine götürmüştü.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Santiago Bernabeu Real Madrid Toni Kroos Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title