Haberler

Pendik'teki Zincirleme Kaza Güvenlik Kamerasında

Güncelleme:

Pendik'te 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaza geçtiğimiz Cuma günü E-5 Karayolu Pendik Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda meydana gelmişti.
3 KİŞİ YARALANMIŞTI
Hızını alamayan bir kamyon, trafikte bekleyen araçların arasına dalmıştı. 20 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralanmıştı. Kaza nedeniyle E-5 Karayolu uzun süre trafiğe kapanmıştı. Yaşanan kaza güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Görüntülerde, trafik nedeniyle yoğunluk oluştuğu sırada arkadan gelen kamyonun hızla bir minibüsü önüne alarak araçların arasına daldığı görülüyor.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adnan Kahveci Köprülü Pendik Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

SABAN ADA:

NE ZİNCİRLEMESİ KARDEŞİM, HER ZAMAN HER YERDE OLDUĞU GİBİ KAMYONCU GELMİŞ İNSANLARA ARKADAN ÇARPMIŞ, BUTÜN MASRAFLARI KAMYON SÜRÜCÜSÜNDEN ALACAKSINKİ DİĞER TÜM KAMYON SÜRÜCÜLERİNE ÖRNEK OLSUN.

8
0
yanıtYanıtla
Mert ören:

Traktörden gelme çobanı oturtursan kamyonun başına olacağı bu kardeşim. Belli bir ölçü koyun ne biliyim kamyon ehliyeti alırken yüksekokul 2 yıllık şartı konulabilir

4
2
yanıtYanıtla
savas44:

BUYUR KAZA VE GENE TIR . 1 KEZ KAZANIN İÇİNDE OLMASIN VEYA KAZAYA SEBEBİYET VERMESİN KURBAN KESCEM WALA. TERÖR ÖRGÜTÜ GİBİ TIR ŞOFÖRLERİ

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title