Haberler

Pendik'teki Banka Soygunu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şahsın bankaya gelişi- Soygun anı Pendik'teki banka soygunu- Banka şubesinden silahlı gasp ve banka görevlisinin yaralanması olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı Pendik'te bir banka şubesinden silah kullanılmak suretiyle 10 bin lira gasp edilmesi ve banka görevlisinin silahla yaralanması olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şahsın bankaya gelişi- Soygun anı Pendik'teki banka soygunu- Banka şubesinden silahlı gasp ve banka görevlisinin yaralanması olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı Pendik'te bir banka şubesinden silah kullanılmak suretiyle 10 bin lira gasp edilmesi ve banka görevlisinin silahla yaralanması olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 29 Mayıs Cuma günü ilçedeki bir banka şubesinden silah kullanılmak suretiyle 10 bin lira gasp edilmesi ve banka görevlisi A.A'nın (38) silahla yaralanması olayıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma yapıldığı belirtildi. Olayı gerçekleştirdiği belirlenen S.K.'nın 15 Haziran Pazartesi günü Gümüşhane'nin Kürtün İlçesi'nde yakalandığı kaydedildi.Emniyetteki işlemleri tamamlanarak mahkemeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Pendik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title