Haberler

Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Anma

Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Ankara'da önceki gün yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybedenler için anma töreni düzenlendi.

Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Ankara'da önceki gün yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybedenler için anma töreni düzenlendi. Grup, basın açıklamasının ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için saat 10.04'te anma etkinliği düzenlendi. Yakalarına "üzgünüz, öfkeliyiz, yastayız, isyandayız" yazılı kağıtlar takan sağlıkçılar sloganlar atarak yaşanan bombalı saldırıyı protesto etti.

Grup adına basın açıklaması yapan Prof.Dr. Neşe İmeryus, "Binlerce kişi Barış ve Demokrasi diye haykırmak için toplanmıştık. İşçilerin, kamu çalışanlarının, işsizlerin ezilenlerin, yoksulların sesini duyurmak için. Yolsuzluğu, hırsızlığa, sömürüye karşı emeğin gücünü göstermek için. Ülkeyi kan gölüne çevirenlere dur demek için. Mitingimiz barışçıldı. 1 saniye içinde bu tablo kana bulandı. Yitirdiğimiz arkadaşlarımız anısına saygıyla eğiliyoruz, yaralı arkadaşlarımıza şifa diliyoruz" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmara Pendik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title