Haberler

Pendik-Köseköy Tren Hattı Yıl Sonuna Hazır

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Genel Müdürü Süleyman Karaman, Pendik-Köseköy tren hattının yıl sonu itibarıyla 40 trenle hizmete gireceğini söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Genel Müdürü Süleyman Karaman, Pendik- Köseköy tren hattının yıl sonu itibarıyla 40 trenle hizmete gireceğini söyledi.

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile birlikte Gebze-Arifiye tren hattını inceledi. Gebze Garı'nda buluşan milletvekili Haydar Akar ve TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, Piri Reis Hızlı treniyle Sakarya'nın Arifiye ilçesi tren istasyonuna doğru hareket ettiler.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, trende basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Öncelikle TCDD Genel Müdürü'ne teşekkür ederim. Burası çok değerli bir bölge. Ancak, elimizde at arabası var bunu eşek arabası gibi kullanıyoruz. Sıkıntıları yerinde tespit edip faydalı bir inceleme yapacağız" dedi.

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman da, yaptığı açıklamada, Pendik - Köseköy hattını yıl sonuna kadar hazır hale getireceklerini belirterek şöyle konuştu: "Vatandaşlarımıza en hızlı hizmeti yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Gebze - Köseköy arasındaki sinyalizyon sistemini daha oturtamadık. Biz bu hatları büyük şirketlerle beraber denetliyoruz. Bu hatta hız en fazla 110 km olacak." - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Karaman Köseköy Pendik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title