Haberler

Cani Koca Pencereden Girip Boşanmak İsteyen Eşine İşkence Yaptı

Güncelleme:

Adana'da işçi Sedat Bayat, boşanma aşamasında olduğu eşi Semra Bayat'a, yaşadığı evin penceresinden gizlice girip, sabaha kadar işkence yaptı.

Adana'nın merkez Çukurova İlçesi'nin Güzelyalı Mahallesi'nde işçi 41 yaşındaki Sedat Bayat, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma aşamasında olduğu eşi 39 yaşındaki Semra Bayat'a, yaşadığı evin penceresinden gizlice girip, sabaha kadar işkence yaptı.

Sedat Bayat, bir anlık dalgınlığından yararlanıp kaçmak isteyen Semra Bayat'ı bu kez apartman girişinde yakalayarak bıçakla yaraladı.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Semra Bayat, 2 kızının babası Sedat Bayat'a aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı. Geçen cuma günü duruşmaya giren çiftin davası ertelenirken, hakim, Sedat Bayat'a uzaklaştırma kararı verdi. Apartman görevlisi Semra Bayat eve dönerken, Sedat Bayat ise kızlarını kendi ailesinin yanına gönderdi.

TASMAYLA DÖVDÜ

İddiaya göre Sedat Bayat, boşanma davasından sonra eşinin yaşadığı kapıcı dairesinin açık penceresinden gizlice eve girip saklandı. Akşam işlerini bitirdikten sonra evine giren Semra Bayat, eşi ile karşılaştı. Sedat Bayat, yardım istemesine fırsat bırakmadığı eşini besledikleri köpeğin tasmasıyla dövdü. Sabaha kadar süren işkence sonrası Semra Bayat'ın vücudu morluklar içinde kaldı.

KAÇINCA BIÇAKLADI

Sabaha karşı yorgun düşen eşinin dalgınlığından yararlanan Semra Bayat, evden kaçmaya çalıştı. Mutfaktan ekmek bıçağı alan Sedat Bayat, çığlıklar atarak merdivenlerden koşan eşini binanın dışında yakalayarak bıçakla yaraladı. Çığlıkları duyan apartman sakinleri talihsiz kadını kurtarırken Sedat Bayat, otomobiline binerek kaçtı.

KOVALAMACA SONUNDA YAKALANDI

Semra Bayat, ambulansla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaçan Sedat Bayat ise polis ekipleri tarafından Tellidere Mahallesi'nde yakalandı. Bacaklarında ve kalçasında bıçak yarası, kol ve sırtında ise tasmanın bıraktığı morluklar olan Semra Bayat tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan Sedat Bayat ise ilk ifadesinde eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini söyleyerek, "İnternette başkaları ile sohbet edip yazışırken yakaladım" dedi.

Tedavi sonrasında taburcu olan Semra Bayat, ifade için geldiği Fatih Polis Merkezi'nde pişman olduğunu söyleyen eşinden şikayetçi olup, barışma isteğini kabul etmedi. Talihsiz kadın olayı duyup polis merkezine gelen kızlarına sarılıp gözyaşı dökerken, çocuklarına, "Babanız içeride, gidin onu da görün. Ne olursa olsun, o sizin babanız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güzelyalı Çukurova Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Bi Cacık Olmaz:

Bi Ak Partiden birde bu Adana dan bi cacık olmaz.

20
8
yanıtYanıtla
elif:

ahada gene ADANAAA

5
1
yanıtYanıtla
la pkk nın gösterisinde ne işiniz var:

la pkk nın gösterisinde ne işiniz var

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title