Haberler

Diyarbakır'da Penaltı Sonrası Tüm Tribün Sahaya Girdi

Güncelleme:

Spor Toto 3. Lig 2.Grup'ta Play-off rövanş maçı Yeni Diyarbakırspor-Denizli Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, son dakikada verilen penaltı sonrası olaylar çıktı.

Spor Toto 3. Lig 2.Grup'ta Play-off rövanş maçı Yeni Diyarbakırspor-Denizli Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, son dakikada verilen penaltı sonrası olaylar çıktı. Tribündeki taraftalar, sahaya girerek rakip takım ve hakemlere saldırdı. Çıkan olaylarda 25 taraftar ve 5 polis yaralandı. Maç uzatmalarda iken bitmeden ertelendi.

PENALTI SONRASI TARAFTAR SAHAYA İNDİ MAÇ ERTELENDİ

Yeni Diyarbakırspor Play-off rövanş maçında Denizli Belediyespor'u evinde ağırladı. Atatürk Stadyum'unda oynanan müsabakayı yaklaşık 7 bin taraftar izledi. İlk yarısı beraberlik ile sonuçlanan maçın ikinci yarısında Yeni Diyarbakırspor 1-0 öne geçti. Uzatmaların verildiği maçta Denizli Büyükşehir Belediyespor, 90+2'de penaltıda eşitlik gölünü buldu. Maçta uzatmalarda gelen gol sonrası stadyumda maçı izleyen taraftarlar sahaya indi. Denizli Büyükşehir Belediyespor ve hakemlere saldıran taraftarlara polis ekipleri müdahale etti. Çıkan olaylar sonrası maç bitmeden ertelendi.

25 TARAFTAR VE 5 POLİS YARALANDI

Çok sayıda çevik kuvvetin sevk edildiği Atatürk Stadyum'unda taraftarlar, polis ekiplerine taşlarla saldırdı. Dağılmaları yönünde uyarılarda bulunan polis ekipleri, dağılmayan taraftarlara biber gazı ile müdahale etti. Sık sık toplanan gruplar, stadyum çevresinde ayrılmayınca bölgeye çok sayıda TOMA sevk edildi. Yaşanan olaylar sonrası 25 taraftar ve 5 polis yaralandı. Bölgeye sevk edilen ambulanslarla yaralılar kentin çeşitli hastanelerine sevk edildi.

HAKEM VE FUTBOLCULAR 2 SAAT SONRA STADYUMDAN AYRILDI

Play-off rövanş maçında verdiği penaltı kararı sonrası taraftarların saldırısına maruz kalan hakemler, koruma altına alındı. Stadyumdaki odada saklanılan hakemler, tedavi edildi. Çıkan olaylar sonrası bir türlü stadyum çevresinde ayrılmayan taraftalar için polis ekiplerinin sayısı arttırıldı. Rakip takım futbolcuları çevik kuvvet araçlarına bindirilerek havaalanına götürüldü. Maçı yöneten hakemler ise özel araçla yoğun güvenlik önlemleri altında stadyumdan ayrıldı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Yeni Diyarbakırspor ile Denizli Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan play-off yarı final rövanş maçında çıkan olaylarda 13 güvenlik görevlisinin yaralandığı bildirildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, maçın 92. dakikasında Yeni Diyarbakırspor'un penaltıdan yediği golün ardından bazı taraftarların sahaya girmesi üzerine karşılaşma hakem tarafından tatil edildi.


Açıklamada, stat içinde ve dışında meydana gelen olaylar sırasında bazı bina, işyeri ve araçlara taşla zarar verildiği bildirilerek, "Stattan çıkan bir grup taraftar, Bağcılar Mahallesi'nde bulunan Yeni Diyarbakırspor tesislerine gelerek, kulüp binasını taşlamak suretiyle zarar vermişlerdir. Stattan çıkan grupların dağılması sırasında, Ofis Kavşağı'nda yolu trafiğe kapatmaya çalışan 50-60 kişilik taraftar grubu, güvenlik güçlerimizin müdahalesiyle dağıtılmıştır. Stadyum içerisinde ve dışarısında olaylara müdahale eden 13 güvenlik görevlisi çeşitli yerlerinden hafif yaralanmıştır" denildi.

Açıklamada, olaylara ilişkin soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

İŞTE OLAYLI MAÇTAN KARELER...










Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Mustafa Kemal Atatürk Denizli Belediyespor Diyarbakırspor Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (228)

HDPmobilWeb@haberler.com:

faşist tece inadına hdp

31
24
yanıtYanıtla
kürtler k.Iraga Türkmenler güneydoğuya:

bunlarda ne illet kardeşim ya herşeyde bir patırtı kütürtü bıktık tek çözüm bütün kürtler kuzey Iraga Türkmenler güneydoğuya

27
27
yanıtYanıtla
diyar:

Şerefsiz hakem 5 dakika uzatma verecen 5 dakika yetmeyince uzatmanın 8 dakikasında penaltıyı verecen sırf diyarbakır spor olduğu için kürd takımı olduğu için buna rağmen sizi ve sizin gibi inkarcı zihniyeti gömeceğiz sandığa allahın izniyle

40
12
yanıtYanıtla
TS:

diyarbakır terör kenti futbolda işi yok bu hainlerin

13
33
yanıtYanıtla
muratmobilWeb@haberler.com:

Köpekler eğitim den yoksun yaratıklar.

15
27
yanıtYanıtla
hayvana laf anlatırsın bunlara asla:

İnsanlıktan nasip almamış KIRROLAR !!!

16
25
yanıtYanıtla
Halis dyrMobil-IOS:

Allah ın Cezaları vahşi mahluklar...yenilmeyi gol yemeyi hazmedimiyorsan çıkmayacaksın sahaya...Madem çıktın yiğit gibi davranacaksın...

16
24
yanıtYanıtla
....mobilWeb@haberler.com:

Oylar AKP ye

13
26
yanıtYanıtla
diyarbekir allah vekil:

bunlardan utanıyoruz diyarbakır mubarek beldedir insanı pak asildir terörle anılmaktan bıktık bunlar diyarbakırlı olamaz

16
22
yanıtYanıtla
MisafirMobil-IOS:

Sonra da neden diyarbakir a kotu diyorsunuz diyorlar ligden atmak Lazim bunlari

12
24
yanıtYanıtla
Tüm 228 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title