Haberler

    Pellegrini'nin Yeni Adresi

    Devre arası transfer sezonunun son günü tüm takımlar sürpriz hamleleri birbiri ardına gerçekleştirirken dünya futbolunda en büyük etkiyi kuşkusuz Manchester City'nin yaptığı açıklama yarattı.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - Devre arası transfer sezonunun son günü tüm takımlar sürpriz hamleleri birbiri ardına gerçekleştirirken dünya futbolunda en büyük etkiyi kuşkusuz Manchester City'nin yaptığı açıklama yarattı.

    Manchester ekibinin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından dün yapılan açıklamada; mevcut teknik direktör Manuel Pellegrini'nin önümüzdeki sezondan itibaren takımın başında olmayacağını ve takımın menajerliğine daha önce Bayern Münih'ten ayrılacağını açıklayan Pep Guardiola'nın getirildiğini duyurması tüm dünyada futbol kamuoyunun gündemine oturdu.

    2013 yılının Haziran ayında takımın başına geçen 62 yaşındaki Şilili teknik adam Manuel Pellegrini geride bıraktığımız sezonlarda Manchester City'nin başında 143 maça çıkmış ve maç başına 2.07'lik puan ortalaması tutturmayı başarmış ve 2013-2014 sezonunda Maviler ile Premier Ligi şampiyonluğuna erişmişti. Fakat takımın patronlarının yaptığı yatırımlara rağmen Şampiyonlar Ligi arenasında istenen sonuçların alınamaması üzerine zaman zaman eleştirilerin yükselmesi bu ayrılığın kaçınılmaz oluşunu hazırlayan sebepler arasında yer aldı.

    Pellegrini'nin talibi çok

    Sky Sports'un haberine göre, Pellegrini'nin önümüzdeki sezon için boşa çıkması birçok Avrupa kulübünün iştahını kabartmış görünüyor. Şilili teknik adamın talipleri arasında en çok öne çıkan takımlar ise yine İngiltere'den. Bu sezon aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan Louis Van Gaal yönetimindeki Manchester United'ın Hollandalı futbol adamı ile olan birlikteliğini sezon sonuna kadar sürdürmesi bile mucize olarak görülüyor. Bu nedenle şimdiden Pellegrini ile iletişime geçerek başarılı teknik direktörü takımın başına getirmek istediği iddia ediliyor.

    Haberde bir diğer İngiliz kulübü Chelsea'nin de sezon sonuna kadar geçici olarak sözleşme imzaladığı Guus Hiddink'in ardından Pellegrini ile anlaşmak için harekete geçtiği belirtiliyor. Ayrıca deneyimli teknik adama daha önce çalıştığı İspanya'dan Atletico Madrid ve Valencia, Fransa'dan ise PSG'nin talip olduğu haberin ayrıntıları arasında yer alıyor.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Manuel Pellegrini Pep Guardiola Bayern Münih Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title