Haberler

Pelin Yılmaz İlk Video Klibi ile İzleyiciden Tam Not Aldı!

Güncelleme:

İskender Paydaş'ın "Zamansız Şarkılar" proje albümünde "Arapsaçı" nı, Müslüm Gürses anısına hazırlanan "Baba Şarkılar" proje albümünde ise "Bir Kadeh Daha Ver" i seslendiren Pelin Yılmaz, Arpej Yapım etiketi ile müzikseverlerle buluşan ilk solo albümünün ilk video klibini "Kime Ne" ye çekti.

Bu hafta müzikseverlerle buluşan ve çekimleri Ömerli'de gerçekleşen klibin yönetmenliğini Gökhan Palas yaptı. "Kime Ne" klibinde Yılmaz'a manken ve oyuncu Serhan Çeliker eşlik etti.

Çekimde, "Altın Elbiseli Adam" olarak anılan, motosiklet kullanım teknikleri uzmanı Barkın Bayoğlu'nun tasarladığı ve tamamlanması 1,5 yıl süren özel bir motosiklet kullanıldı. Bayoğlu'nun "wunderwaffe" adını verdiği ve el yapımı olan motosikletin boyası 2.Dünya Savaşında Almanlar'ın 'doğu cephesi' konseptinden ilham alınarak tasarlanmış.

Pelin Yılmaz'ın 8 şarkılık 'pop' tarzındaki ilk albümü "Bende Ne Varsa", Arpej Yapım etiketiyle raflarda yerini almıştı. Söz ve bestelerde; Okan Atakay ve Elcil Gürel Göçtü ile çalışan Yılmaz'a, Barış Özesener, Serkan Ölçer, Erdem Kınay ve Bahadır Tanrıvermiş'ten oluşan başarılı aranjörler eşlik etti

Pelin Yılmaz'ın 8 şarkıdan oluşan bu ilk albümünde "Aşk" kavramının bir kadın üzerindeki yansımaları konu alınmış. Yılmaz, albümdeki birbirinden etkileyici şarkılar ve güçlü sesiyle dinleyenleri adeta büyülüyor. Duygusal şarkıların ağırlıkta olduğu albüm, hareketli şarkıları ve müzikalitesiyle hit olmaya güçlü bir aday.

Dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini alan, radyolarda da çalmaya başlayan albüm, her açıdan yenilikçi ve dinamik tarzı ile fark yaratıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İskender Paydaş Müslüm Gürses Pelin Yılmaz Ömerli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title