Haberler

Pelin Batu: Hükümetin Bir Konuda Eli Öpülür

Pelin Batu, konuk olduğu porgramda "Terör sorunu konusunda attığı adımlardan dolayı elini öpüp başımızın üstüne koymak gerekir" dedi.

Ülke TV ekranlarında Esra Elönü'nün sunduğu Araf Sorular' programına konuk olan Pelin Batu, polemik konusu olan bazı yazıları ve sözleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Batu, sosyal medyada çok tartışılan 'Kurban' sözleri için 'Keşke demeseydim' diyerek pişmanlığını dile getirirken, terör sorunu konusunda cesur adımlar atan hükümet için de 'Elini öpüp başımızın üstüne koymamız gerek' dedi ve hükümete tam destek verdi.

Pelin Batu'nun açıklamalarından satırbaşları;

Yazılarımda hükümeti çoğu kez eleştiririm. Adaletsizlikten, kadın haklarına kadar o kadar çok eleştirilecek konu var ki. Ama hakkaniyet ve adalet noktasında da bazı şeylerin hakkını vermek gerekiyor. Diyarbakır'da o alanda her ırktan insan el ele vermiş barış istiyordu.

"ELİNİ ÖPÜP, BAŞIMIZIN ÜSTÜNE KOYMAK GEREK"

İktidarı bu konuda takdir ediyorum. Elini öpüp başımızın üstüne koymak gerekir. Bu sorun çözülecekse gerekirse Mars ile ittifak yapılmalı. Dünyada bunun örneği olan ülkeleri okuyup incelemek gerekiyor. Bölgemiz oldukça zor bir coğrafya. Her an infilak edecek bombaya benziyor.

"O SAHNE KARŞISINDA ÇOK AĞLADIM"

Ben Güneydoğu'da sının illerini gıdım gıdım gezdim. Oğlu dağda olan bir Kürt ailenin evine misafir olarak bir Türk olan aile misafirliğe gidiyor. Kürt baba, oğlu bu kış dağda üşüyecek mi ölecek mi korkusuyla ağlıyor. Türk baba elinin sıkıp teselli ediyor. Bu sahne karşısında çok ağladım. Artık barış zamanı gelmiştir ve bu adımı da cesurca adam hükümeti eleştiremem.

"AK PARTİ'YE DE GİDERİM"

İstanbul'da enteresan bir belediye seçimi olacak. Topbaş'ın rakipleri Sarıgül ve Sırrı Süreyya Önder oldu. İlginç bir seçim yaşayacağız. CHP'nin programına katıldım. Gazeteci Koray Çalışkan davet etti. Oraya gittim diye CHP'li olduğum anlamı çımasın. Hayatım boyunca hiçbir partiye yakın olmadım. AK Parti'den bu yönde bir davet olmadı. Olursa oraya da giderim.

"CIMBIZLA ALIP ÇEKTİLER"

Medyada özellikle sözümün ortasını cımbızla alıp çekenler var. Önüne ve sonuna uzun cümleler yazıp bir sözümü ortasına koyarak aslında demediğim bir sözü demişim gibi gösteriyorlar. Bu konuda da hayvanların kesilmesine dayanamadığımı söyledim. Vejetaryenim.

"KEŞKE DEMESEYDİM"

Ama dünya hali. Büyük balık küçük balığı yer misali. Sonuçta bir şeylere inanıp ibadetinin yerine getirenler var. Keşke kurban kesimi yasaklansın demeseydim. Burada pişman olduğum bir söz demişliğim oldu. Ama ben kesmem, Kesmeyi de düşünmüyorum. Bu kendi düşüncem. Kesene saygı gösteririm. Ama bana da saygı beklerim.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Esra Elönü Pelin Batu Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

MAKARNA KÖMÜR BEYAZ EŞYA AVANTA OOOHHHHalifua:

sen öp canım el öpenlerin çok olsun sana hemen bir pikap kömür gönderirler PARA İLE SATILMAZ yazılı çuvallarda

36
66
yanıtYanıtla
tolga acaratakanatakan1980@hotmail.com:

aynen öyle yalamalık bellı değil kömürden hariç parada gönderirler böylelerine

yanıt0
yanıt0
MESUT BAYSANmesut_baysan@hotmail.com:

KESKE SIZDE VERERBILSENIZ ACABA SUANA KADAR SENDEN OLMAYAN SENIN GIBI DUUSUNMEYEN KAC KISYE YARDIM ETTIN AMA BURLARDA SALVOLAR COOK HAA UNUTMADAN SISLI BELEDIYESI YARDIM DAGITIYOR ONA NE DIYECEKSIN

yanıt0
yanıt0
SİVRİcsaridogan@hotmail.com:

seninkilerde verecek ama kendileri yemekten ne vakit ne kömür kalıyor :) kötü tarafa düşmüşsün allah akıl fikir versin

yanıt0
yanıt0
NESİMtutar061937@hotmail.com:

KATILYOM PELİN AYNEN

37
24
yanıtYanıtla
Bende pelini öpüyorumrazimazi@hotmail.com:

bende doğruya doğru diyenin elini öperim..

35
8
yanıtYanıtla
kahramankral0568@mynet.com:

pelin hanım:) uen yan artıkç Bu gün el etek öpen yarın çöplüğe süpürülürç

13
26
yanıtYanıtla
i halil akdaşziraatbank@.com.tr:

Evet yeryüzün de insan hayatın dan daha değerli hiçbirşey yoktur bunu ancak insani değerlere sahip çıkan anlar.Demek ki insanoğlunun yeryüzün de yapamayacağı hiçbirşey yoktur akıl vicdan merhamet cesaret herşeyin üstesin den gelir evet AKP ve başbakanımız R TAYYİP ERDOĞAN bu ülke ye çok şey kazandırdı bunların en büyüğü en anlamlısı kürt sorunu ve çözüm süreci dir 35 yıldır süren bu kirli savaş yüreği bedenine sığmayan büyük insan R TAYYİP ERDOĞAN tarfın dan sonlandırılmıştır. Bir yıldır birtek MEHMETÇİĞİN burnu bile kanamamıştır şehit cenazelerin de boy gösteren askeri in kanın dan rant sağlayan BARON lar bu kirli savaş ın bitmesin den rahatsızlık duymuştur artık şehit cenazelerin de şehitler ölmez vatan bölünmez diyerek insanları kullanıp meydanlar da sahte kahramanlık yapamıyolar şehitler ölmezmiş nasıl ölmez ölen ölene ve onun yakınlarına annesinin ciğerini bile öldürür evlat acısı kolay unutulacak bir acı değildir yaşayan bilir ancak

23
6
yanıtYanıtla
yörük oglueyyubensarteknisyen@hotmail.com:

bu kadın yine galiba medyada gözükmek istiyor bu aralar duyulmuyoya

14
13
yanıtYanıtla
Genç Masongencmasson@hotmail.com:

az kaldı ülkeyi ele geçirmemize

2
21
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title