Haberler

Pekay Üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Akgül ile Buluştu

Polis Eşleri Kaynaşma-Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Ankara Şubesi üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile bir araya geldi.

Polis Eşleri Kaynaşma-Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Ankara Şubesi üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile bir araya geldi.

Mamak Belediye Başkanı Akgül ve eşi Zeliha Akgül, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, PEKAY Ankara Şubesi Başkanı ve Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan'ın eşi Hatice Karaaslan ile beraberindeki dernek üyelerini, Mamak'ta bir kafede ağırladı.

AK Parti Ankara Milletvekili İşler, Türk toplumunun yardımlaşma ve dayanışma sergileyen bir toplum olduğuna dikkat çekerek, derneğin faaliyetlerinden biri olan öğrencilere burs vermenin, gelecek nesillerin yetişmesi için önemli olduğunu ifade etti.

PEKAY'a belediyelerin, belediye başkanlarının, iş adamlarının, hayırseverlerin yardımlarının devam etmesi temennisinde bulunan İşler, "Polisimiz 15 Temmuz gecesi adeta bir destan yazarak, o istila, işgal hareketinin püskürtülmesinde milletimizle birlikte çok büyük rol üstlendi. Bu ülkenin polisi, yeri geldiği zaman canını bu vatan için vermeye hazır." dedi.

Mamak Belediye Başkanı Akgül de dernek üyelerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, sosyal sorumluluk projelerinden dolayı dernek üyelerine teşekkür etti.

Derneğin faaliyetlerinin önemine işaret eden Akgül, yapacakları yardımlarla derneğe destek olacaklarını söyledi.

PEKAY'ın emniyet personeli çocuklarına verdiği burslara ilişkin bilgi veren dernek yöneticileri ise belediyelerin yapacağı katkılarla burs faaliyetlerinin daha da geliştirileceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Emrullah İşler Mesut Akgül Mamak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title