Haberler

Pehlivanlar Oltu'da Güç ve Kondisyon Depoladı

Erzurumlu minik ve yıldız güreşçiler yeni sezona Oltu’da bilendi.

Erzurumlu minik ve yıldız güreşçiler yeni sezona Oltu'da bilendi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'in destekleri ile Oltu İmam Hatip Anadolu Lisesi Yurdu'nda üç haftayı aşkın süre ile kamp yapan güreşçiler, güç ve kondisyon depoladı. GEM Antrenörü Selçuk Baysal, Umman Erzincanlı ve Murat Kaya yönetiminde yoğun bir kamp yapan 40 güreşçi, Oltu'da yeni sezona iddialı hazırlandı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi Güreş Antrenörü Selçuk Baysal, Oltu kampının kendileri açısından oldukça güzel ve verimli geçtiğini söyledi.

HEM SALONDA HEM AÇIK ALANDA ÇALIŞTILAR

Bir çok yetenekli güreşçiyi bünyesinde barındıran Erzurum GEM, daha önce bünyesinden çıkardığı başarılı güreşçi ordusuna yenilerini eklemek istiyor. Oltu İmam Hatip Anadolu Lisesi Yurdu'nda yoğun bir kamp programı gerçekleştirdiklerini belirten Antrenör Selçuk Baysal, salon çalışmalarının yanı sıra açık alanda tepe yürüyüşleri yaparak kondisyon depoladıklarını söyledi. Oltu kampının verimli geçtiğini belirten Baysal, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil'in destekleri ile yaptığımız kampta, yeni yılda yapılacak olan Türkiye şampiyonalarına hazırlandık. Güreşçilerimizin bir çoğu da ilk kez kamp ortamı görmenin mutluluğunu yaşadı. Eski ve yeni güreşçilerimizin kampta kaynaşmasını sağladık. İl Müdürümüze bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Baysal Murat Kaya Erzurum Oltu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title