Haberler

Pegasus Windsurf Ligi'nde Final Heyecanı İstanbul Büyükçekmece'de Yaşanacak

Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak.

İstanbul'da rüzgar sörfünün en iyi yapılabildiği Büyükçekmece, Türkiye Windsurf

Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak.

Datça ve Alaçatı'dan sonra sörf şampiyonasının son ayağı Büyükçekmece koyunda gerçekleştirilecek. Pegasusu Windsurf Ligi'nin üçüncü ve son ayağı olan Büyükçekmece yarışları için Büyükçekmece Belediyesi ve Mimarsinan Rüzgar sörfü Kulübü gerekli hazırlıkları tamamladı. 3 gün sürecek şampiyonada Büyükçekmece 100'ün üzerinde sporcuya ev sahipliği yapacak.

10-11-12 Ağustos'ta Büyükçekmece koyunda gerçekleştirilecek müsabakalara katılacak sörfçüler

10 Ağustos Cuma günü saat 10.00-12.00 arası Büyükçekmece Sörf Kulübünde kayıtlarını yaptırabilecekler. Türkiye Yelken Federasyonu ve Pegasus Hava Yolları işbirliği ile gerçekleştirilen Pegasus Windsurf Ligi, 2012 final yarışları 10-12 Ağustos tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek.

Türkiye'nin en başarılı 76'si erkek, 19'u kadın olmak üzere toplam 96 slalom windsurfçüsünin kayıt yaptırdığı Pegasus Windsurf Ligi'nde İzmir, Adana, İstanbul, Muğla, Zonguldak, Tekirdağ, Trabzon ve Çanakkale olmak üzere 8 il ve 18 farklı kulüp sporcusu

Erkek, Kadın, Genç Erkek, Genç Bayan ve Master Erkek

sınıflarında Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele ediyor. Büyükçekmece Belediyesi himayesinde Mimarsinan Rüzgarsörfü Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşecek yarışlara Çağla Kubat, Lena Aylin Erdil, Ertuğrul İçingir, Emirhan Kolburan gibi Türkiye'nin en başarılı erkek ve kadın slalom windsurfçüleri katılacak.

Pegasus Windsurf Ligi 4. Ayak Büyükçekmece yarışları, 10 Ağustos Cuma günü saat 13.00'te Mimarsinan Rüzgarsörfü Kulübü'nde start alacak. 11 ve 12 Ağustos

tarihlerinde saat 10.30'dan itibaren başlayacak yarışlarda gün içerisinde maksimum 3 yarış serisi gerçekleştirilecek. 12 Ağustos Pazar günü yapılacak ödül töreni ile sona erecek Pegasus Windsurf Ligi'nde Büyükçekmece ayağında kategorilerinde en iyi performansı sergileyen sporculara Büyükçekmece Belediyesi tarafından "Altın Karma" ödülleri verilecek.

13 Temmuz'da Datça'da başlayan mücadele daha sonra 27 Temmuz'da Gömeç Burhaniye'de devam etti. İstanbul'da gerçekleşecek final yarışlarıyla Pegasus Windsurf Ligi Şampiyonları belirlenecek. Pegasus Windsurf Ligi'nde Datça ve Burhaniye'de yapılan toplam 5 yarış sonucuna göre genel klasman sıralaması;

Kadınlarda Lena Aylin Erdil 4.1 puanla liderliğini sürdürürken, ikinci 5.4 puanla Çağla Kubat, üçüncü ise 14.0 puanla Fulya Ünlü.

Erkekler kategorisinde ise, Ertuğrul İçingir 4.1 puanla Lider, Emirhan Kolburan 9.7 puanla 2., Ege Şefik Kurt ise 11. 7 puanla 3.sırada yer alıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece İstanbul Türkiye Pegasus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title